Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Klasicka nastavovana kase. Velky plus je, ze je tohle jeden z mala animaku, kterej se nesnazi nijak zvlast poucovat, ale hlavne bavit. Problem je, ze tech masakralnich scen je tu dost pomalu a vetsina monster neni moc vyuzita. Jinak k tomu asi neni moc co psat, pobavit se u toho da, dabing, animace i hudba jsou neurazejici, ale zadna velka sranda se bohuzel nekona. Ale i tak lepsi 3*. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipné pokračování komerčně úspěšného snímku připomínající Adamsovu rodinu, akorát v animovaném a zběsilejším podání. Ovšem dobře rozjetá laťka humoru v první půli filmu sklouzla v druhé půli do ohraného a kýčovitého stereotypu, hlavně co se týče opětovné akční lince, kterou v moderních animovaných filmech moc nemusím. Dále pak slaďoučký happyend, kde všechno zlé v dobro se obrátí. A nakonec všeho Shrekovská závěrečná disco párty, se kterou se nám hlavní hrdinové loučí. To jsou jedny z mnoha atributů, které na dnešních animácích nesnáším! Každopádně se vyplatí druhý Hotel Transylvánie zkouknout, už jen kvůli kvalitním vtípkům, které si pro nás autoři připravili. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla průměrná, no tohle je ještě průměrnější, ale kvalitu alespoň v podobě vtipu, který je tu klíčový si to udrželo. Příběh takměř o ničem jako předchozí díl, což je pro mě neodpustitelné. Chápu, že animované filmy jsou hlavně pro menší diváky, ale pokud to srovnám z dokonale vystavěnými příběhy Ledového království, Hledá se Nemo, V hlavě, Toy Story a mnohých dalších působí to jako ubohá snáška komediálních scének naházených ledabyle za sebe. Vtip a vizuální nápaditost, jediné, co tenhle film drží nad vodou. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nuda, takže se nenechte odradit, ale jak Draculu začne řešit dospívání vnuka, tak se to pořádně rozjede. Navíc do toho všeho zapojí, svoje natvrdlé kámoše, takže o legraci, určitě neni nouze. Nicméně sem klukovi přál aby mu vyrašili tesáky, pač Johnny rodiče (hlavně maminka) byli ........no střelený, a celé to sousedství, bylo jakože moc v klídku. A nejlepší vtípek ? Určitě remix https://www.youtube.com/watch?v=aFrByyBtJqU. Nebýt těch dvou morálních poučení a rad do života člověka/upíra, tak bych klidně dal pět, takhle čtyři. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $169,700,110Tržby Celosvetovo $474,800,000 Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ samozrejme že už to nemá tú tendenciu zábavnosti a moment prekvapenia ohľadne nápaditosti scén ako mal prvý diel ale aj tak v celku na pokračovanie pozerateľné a pár dobrých frkov sa tu nájde, na škodu je toho moc modernizovania aby tam bola zakomponovaná dnešná "in" doba a hlavne hranie sa s mobilom, našťastie malý Dennis baví, zas taký uletený Jonathan tam je skoro úplne nevýrazní, ale ušlo to /videl v kine 3D verziu: 75%/ ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)
  • Když Dracula (Adam Sandler) rozbije obrazovku svého mobilu, vidí Mavis (Selena Gomez) při video hovoru jeho obraz také rozpraskaně, to je ovšem faktický nesmysl, protože obraz volajícího snímá fotoaparát mobilu nikoli obrazovka. (hansel97)
  • Při scéně, kdy Mavis s Johnym odjíždí na dovolenou a Dracula se objímá s Johnym, má nehty krátké. V další scéně ale už zase nemůže ovládat mobil kvůli dlouhým nehtům. (Deli3)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno