Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

otík 

všechny recenze uživatele

Další společná komedie Hilla a Spencera. Tentokrát se tito policisté dostávají jako partneři do Miami a pátrají po zloději a vrahovi, který ukradl 20 milionů dolarů. O nějaké choreografii fackovacích scén se mluvit nedá, moc jich není, spíše se střílí. Ale i tak je zábavy hodně a hodnocení 60 % je hodně dobrých 60 %. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem na dvojici Bud Spencer a Terence Hill docela ujetý, ale nemohu si pomoct, mě jejich filmy prostě baví. Čiší z nich taková bezstarostnost, taková pohoda, že se u nich prostě bez problémů uvolním a cítím se prostě v pohodě. Tahle komedie třeba není tak skvělá, ale oni dva ji bez problémů táhnou. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko vyčpělé ... Co se dá dělat, "Superpolicajti" nepatří k těm, kteří nestárnou - a jejich kousky už nejsou zdaleka tak úderné ani třeskutě zábavné jako kdysi. Nicméně dobrosrdečná povaha, milá naivita i silné svaly jim zůstaly - a nezdráhají se jít přímo na věc, takže není na škodu si jejich příběh čas od času připomenout. Nostalgické 3* ()

sud 

všechny recenze uživatele

Ač jsem vyslech nic extra kritiku, líbilo se mi to. Pro většinu fanoušků Buda a Terence je to možná sklamání, protože tahle komedie je úplně jiná, než jejich ostatní. Moc se zde nefackuje (vlastně pouze nakonec) a více se střílí. Převládá zde více situační konverzační humor, než krkolomné pády. A já, když jsem od doho nic neočekával, skvěle jsem se bavil. ()

Stanmi 

všechny recenze uživatele

Bývalí policejní parťáci Doug Bennet (Terence Hill) a Steve Forest (Bud Spencer) opět spojí své síly při vyšetřování sedm let starého, nevyřešeného případu loupeže dvaceti milionů dolarů...Po sedmi letech od Dvou výtečníků si Bud a Terence opět oblékli policejní uniformy, ale výsledný snímek je už však kvalitativně poněkud slabší. Jednou z největších předností tohoto snímku je bezesporu příběh, který má dobrou kriminální zápletku a překonává i některé jejich starší kousky, jediným problémem je, že není příliš vtipný, vyloženě humorných situací tu je spíše méně, než více (ale najdou se). To samé platí i o slovních výměnách mezi Terencem a Budem, které zkrátka už nemají takové grády, jediné opravdu povedené hlášky se tak točí kolem absence Terencovy peněženky. Podobná situace panuje také u pověstných rvaček, kterých však v tomto snímku není mnoho a když už se objeví, tak rychle skončí, navíc klasická závěrečná rvačka je zde spíše přestřelka. Jedním z důvodů proč tomu tak je, může být fakt, že se tentokrát Bud a Terence museli obejít bez svých klasických partnerů, jako jsou Ricardo Pizzuti nebo Sal Borgese, dalším důvodem může být také to, že ústřední hrdinové už zkrátka nejsou žádní mládici. Jinak je, ale všechno při starém, exotické prostředí Miami je pro mne pořád neokoukané a ústřední melodie dvojice La Bionde je opravdu povedená, v typickém duchu osmdesátých let. Superpolicajti z Miami tak sice nepatří k tomu nejlepšímu, co slavná dvojice natočila, ale je to snímek, na který se jednou za čas nemám problém znovu podívat. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama