Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Já Pazderkovou, kterou znám z jejího nespočtu skečů z Na stojáka - můžu. Tady ovšem nevystupuje jako blbá blondýna, ale jako sebevědomá a někdy i ostrá moderatizátorka. Viděl jsem jeden díl a byl jsem celkem překvapen úkoly i závěrečným čůráním v kadibudce... Jako něco nového to bylo jistě zajímavé, neotřelé, místy vtipné. Ale také jsem si řekl, nejsme už na té hranici kde show spadává do nechutnosti? Patří ještě toto do odpoledního TV vysílání, nebo patříto do TV vysílání vůbec??? * * ()

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Iva Pazderková všude hlásala jak jí vadí, že její show na stojáka lidi berou jako její hlavní "projekt", že je to i herečka a blablabla, což jsem chápal - taky by mi to vadilo. Ovšem proč do tohoto pořadu šla to je mi nejasné, tím si reputaci nezlepší... Sice jí už nebudou říkat "blbá blondynka ze stojáka" ale namísto toho snad jen "blbá Pazderková" ()

Reklama

dewil21 

všechny recenze uživatele

Lidi jsou fajn, lidi si nekoupíš... V téhle televizní parádě je k vidění parta retardů, kteří si neumí spočítat, že by se jim mnohem víc vyplatilo jít házet lopatou, když jsou jejich znalosti leckdy pod úrovní absolventa zvláštní školy a tak pro pár šušňů baví národ podobně založených inteligentů s povděkem sledujících, jak hluboko lze klesnout... ()

Košoun 

všechny recenze uživatele

Anotace začíná "Zábavný soutěžní pořad..." a pravděpodobně mi něco uniklo. Viděl jsem prvních cca 20 minut z prvních dvou dílů tého jedinečné show a i přesto, že mám rád Ivu Pazderkovou, jsem téměř znechucen. Nejde o vědomosti (díky Bohu, ty soutěžící maj totiž v hlavně totálně nasráno), jen o nějakou podivnou zábavu v ubližování a stírání soutěžících rádoby vtipně-intelektuálními hláškami. Zuzana Slavíková ve Weakest Link byla značně lepší stíračka, Iva se snaží co může, ale nejde to... Pořad pro teenagery v nejhlubší fázi pubert. Nebo pro notorické alkoholiky, protože ožralýmu by se mi to asi taky líbilo. ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak přesně takovouto blbost jsem očekával... Pětice vyvolených si v "soutěži" plácá o obličej dorty, občas se píchne o kaktus a jindy si dokonce dá pořádnou pecku gumičkou do obličeje atd.. Jako co je na tom zábavného? Komentátorka se tváří rádoby intelektuálně a moc jí to nejde. Prostě toto mne fakt nebavilo a dávám rovnou odpad. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama