Reklama

Reklama

Pekelná výzva

(pořad)

Obsahy(1)

Zábavný soutěžní pořad, v němž soutěžící odpovídají na poměrně lehké otázky. Jedinečnost Pekelné výzvy ale tkví v tom, že jsou během svých odpovědí vystaveni neobvyklému stresu a všelijakému vyrušování. Soustředit se správně zodpovědět byť i jen triviální dotaz bude opravdu náročné. Mezi rušícími elementy se objeví např. elektrické šoky, hlasovací tlačítko obklopené kaktusy (v tom případě budou mít soutěžící zavázané oči), prst v pastičce na myši, zásah paintballovou puškou, uhýbání wrestlerovi nebo třeba lechtání. V každém z dílů budou diváci svědky nejen nevšedních pokusů, jak soutěžící vyvést z míry a zabránit jim ve správných odpovědích, ale i neopakovatelných reakcí vyrušovaných uchazečů o „pekelné“ vítězství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Dromed odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka ze dna odpadní žumpy všech sraček, do které srala nova celá devadesátá léta a teď do ní začala srát i prima! Prosím lidi, vždyť jste celkem moudrý živočišný druh, pošlete to do černých čísel! Ať má tento konečníkový výtok tu správnou barvu. Zavřeme a uzamkněme víko od této žumpy ať z ní náhodou Pazderková nevyleze jak Samara ze studny! ()

Blz2g 

všechny recenze uživatele

Česká parodie na faktor strachu v čele s pohotovou Pazderkovou, která srší vtipem, ironií i sarkasmem. Avšak nebýt jí, nedalo by se na to po pár dílech, kdy se plní dokola stále jedny a ty samé úkoly, ani koukat. Ano, sledovat soutěžící a jejich odpovědi na celkem jednoduché otázky, když je při tom rube judista s černým páskem, je celkem zábava. Ostatní je ale nuda a finále fakt trapas. Ale co by lidi neudělali pro sto táců, že? ()

Reklama

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Cool ptákovina, pár blbců se snaží obstát v nemožných úkolech, při kterých musí odpovídat na jednoduché otázky a když bude mít jeden z nich štěstí vyhraje peněžní výhru. U takových to pořadů můžete jen kroutit hlavou. Moderátorka mi taky nesedla. Je to kruté, ale hraničí to s odpadem. ( Hodnocení: 0/10 ) ()

M0NCA 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem sice jenom jeden díl, protože bych víc asi nezvládla, i tak si ale dovolím hodnotit. Aby někdo vymyslel tuhle bejkárnu, musel to být celkem divoký večírek. Něco ve stylu "Hej, kámo, což takhle dát dohromady pár zoufalců a vystavit je zvráceným úkolům?" pronesl pak pan X, načež pan Y odvětil "Skvelej nápad, bro, sledovat někoho, jak čůrá v kadibudce mě dost baví, k tomu přidáme střílení gumičkou do obličeje a budu nadšenej!" Ale Pazderková tu aspoň konečně vypadá méně jako transvestita, za to má ode mě jednu hvězdičku. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jeden díl jsem zapnula asi uprostřed, kde dva soutěžící seděli s kalhotama a trenkama u kolen v jakýchsi kadibudkách, vyčuhovali jim snad jen čela a hlásili se k odpovědím (asi až za měsíc jsem se mezi řečí dozvěděla, že si pro přihlášení museli učůrnout). No... nevím... nová generace si asi žádá "větší šou". Mně se, i kdyby mi ty samotný soutěže přišly vtipný, však nechce dívat ani na moderátorku, která mi zjevem připomíná Zuzanu Slavíkovou z Máte padáka, a která se soutěžící mnohdy snaží shodit způsobem... co ji moc nevychází a člověk si říká, koho tady vlastně ztrapňuje. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Na místo moderátora chtěli producenti a režiséři Leoše Mareše, ten však nepřijal z důvodů, že pořadu předvídal neúspěch. Na konkurzu pak byla vybrána Iva Pazderková. (Michalek)

Reklama

Reklama