Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (54)

Georgex 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie ve stylu Fotr je lotr, jenomže s tím rozdílem, že zatímco ve zmiňovaném filmu je rodič milované úhlavním nepřítelem, tak v zde je to parťák pro kalby, hulení a všemožné vylomeniny. Moc jsem tomu nevěřil, ale jako celek to skvěle funguje a Les Gamins je za poslední léta rozhodně jednou z nejlepších komedií ze země galského kohouta. Má to nápad, tempo, zápletku, skvělý soundtrack, vyhýbá se to fekálnímu humoru, ale hlavně je to neskutečně pohodové a vtipné. Tvůrci se také neubránili rýpnutí do Íránu, nicméně právě tyto scény patří k těm nejvtipnějším. Samozřejmě to není typická francouzská komedie a je na ní patrná snaha zalíbit se zámořskému publiku, nicméně pokud by to mělo dopadnout pokaždé takto, tak proč ne. Moje hodnocení 75%. ()

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V otázce, zda je lepší užívat si života nebo jíst hnusné biomňamky, jsem dostal velmi neuspokojivou odpověď. Naprosto s ní nesouhlasím, i když podvědomě přiznávám, že patrně bude pravdivá. To však nemění nic na tom, že občas by měl člověk vypadnout ze stereotypu svého života a pořádně si užít. A já jsem si to s Gilbertem rozhodně užil. Že to není hlavní postava a jde tady o někoho jiného? Mně je to jedno, já chci pařit s Gilbertem a Iggy Popem. Takže pokud nějaký znuděný milionář hledá parťáka na nekonečný mejdan, tak jsem kdykoliv ochoten vyrazit. Ale musím být v osm večer doma, protože jinak mě manželka nepustí. ()

LukasDope 

všechny recenze uživatele

Film, který vybírá přítelkyně mi nikdy nevytváří velký úsměv na tváři, přece jenom mi první polovinu filmu úsměv vytvořil a první dojmy opravdu zvýšil až na tolik, že jsem si v duchu říkal …. ono mě to baví. Herci mi sedli, hudba vhodná mému věku, jenže se potom začali objevovat ty nudné fáze každé druhé komedie, která vše "dobré" využije v prvních fázích zauzlení a poté už jen nudně a snadno předvídatelně končí děj, který mohl být celý film zajímavý a dokonce i vtipný. Zamě3apětapadesát% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic zlého netuše, chtěl jsem se v nejlepším případě trochu pobavit. Ale pobavil jsem se královsky! Vynikající komedie s bláznivou partou herců a dialogy sršící vtipem. Závěrečná scéna na summitu mě donutila řvát smíchy a k tomu všemu Iggy Pop...úžasné. Náladu mi nezkazil ani příšerný český dabing a česky přezpívané písničky, což považuju za zločin v jakémkoliv filmu. Wazzuuup! ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama