Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (454)

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejlepší cestou jak pojebat, tedy pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „restartovat a přiblížit nastupující degeneraci“ třikrát skvěle fungující značku, je vykopnout několikanásobně úspěšného režiséra i scénáristy, ty nahradit pachateli Transformrdsů, nedohodnout se s hlavní hereckou hvězdou, která to z 50ti procent celé táhla, načež místo ní obsadit toporného nehereckého bukvoida a nesympatickou negrovalkýru!!! z Assvendžrů, a jako ústředního hláškujícího mimozemšťana zvolit místo šarmantního vtipného mopse toho odporného, trapného a až neeticky nevkusného pamrda z Alzy. Nějaké ty třináctky sice dozajista zasunou ruku hlouběji do klína, pár mentálně omezených školáků přeleští násady kladívek a na Černý pátek stoupnou ešopům pro mongololidi tržby za Eply, které jsou stále stejně předražené, ale stačí, aby ta iritující jebka hnusně zapištěla „SLEVY“ a blahoslavené stádo ihned spokojeně zabučí a mohutně zašopuje, ovšem fanouškovi předchozích skvělých počinů to zanechá jen zarudlé čelo od toho neustálého dlaňopleskání se do něj a dobrý důvod táhle a čvachtavě si poté usrat. Dějově ploché, veskrze nevtipné, nudně předvídatelné, doprasené hnusnou digitální kamerou a zoufale špatně zahrané, a to nejen tím oslizlým homodepilátem s obličejovou obrnou, ale i nekrotickým dědou Nýsnem a strnule androgynní Emou. Jako popkulturní dávidlo či předražená reklama na Mazdu to snad fungovat bude, avšak já už se teď xmrti děsím, co přijde v pětce. Přežvýk Buzmen a Plísňák Larsnová unyle pronásledující mluvící hovno z planety Diarea? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Když jsem se po dvaceti letech vrátil k prvním MIB, kteří zápolili se šmejdem z vesmíru, byl jsem poměrně rozladěný. Bláznivé triky fungovaly ve všech dílech, ale vždy šlo o vítězství nápadu nad příběhem, který silně pokulhával. Chybělo tempo, dokonce i humor nebyl tak účinný, jak mohl být. Platilo to i pro další pokračování. „Čtyřka“ není výjimkou, jen tvůrci přidali značnou dávku feminismu, protože tenhle hon na mimozemšťany už není ryze pánskou záležitostí. Tessa Thompson (furt nevím, zda se mi herecky líbí či nikoliv) je od dětství posedlá vesmírnou existencí, v dospělosti dokráčí do tajné vládní agentury a doufá, že se stane její součástí. K sobě ji dostane kořen Chris Hemsworth a nenáročný děj může pokračovat. Stejně jako nuda. Chemii nebo hašteřivost mezi těma dvěma nečekejte. Stejné je to s napětím nebo humorem, což zamrzí nejvíc. Výsledek má sice místy vymazlené triky, ale jinak je rozpačitý a na zadek z něj asi málokdo padne. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

(40%) Bohužel, toto nejnovější MIB, coby v podstatě nepřímé pokračování původní trilogie s W.Smithem a T.L.Jonesem, se dle mého názoru moc nepovedlo. Abych uvedl věci na pravou míru, tak nejsem ani fanoušek předchozích 3 dílů. První část mi přišla obstojná, ale jen lehce nadprůměrná, druhý počin mi přišel o něco lepší a třetí díl pro mě znamenal už jen pouhopouhý průměr. Takže se mi ani nechce toto srovnávat, beru to spíš jako samostatný film, ale když už tak už, tak ano – toto je doposud nejslabší příběh z universa MIB. Režisér F. Gary Gray co se týče pozitiv, odvedl pouze slušnou technickou stránku, kameru a i vcelku slušné nápady a druhy mimozemšťanů, to je ale vše. Ostatní aspekty filmu jsou naprosto nulové. Třeba herecké obsazení mi též moc nesedlo. Chris Hemsworth je pro mě dobrý snad akorát jen v Thorovi. Tessa Thompson mě víc bavila ve filmové záležitosti Thor: Ragnarok a především v roli Bianci v Creedovi 1 a 2. Zde se také moc nepředvedla, role jí ani moc nepadla, ale aspoň se svým způsobem snažila. Zato Liam Neeson, ten se zde nehodil ani náhodou. Hudba byla podobná, jak u MIB série známe, fajn. Nějaký ten příběh, spád, efekty a já nevím, prostě něco, co by mě ještě bavilo ? Vůbec nic. Ono, tohle nebyla, bůh ví jaká blbina, sci-fi slátanina atd, ale bylo to tak nudné a nezáživné, že mi těch cca 105 min utíkalo opravdu pomalu. Víc k tomu asi nic dodávat nebudu. Jen je u mě jistota, že pokud vznikne nějaké obdobné pokračování, tak se tomu už raději vyhnu. Takže až na solidní technickou stránku a zajímavě vypadající mimoně není o co stát, ani na to 1 shlédnutí. Ztráta času. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $110miliónovTržby USA $37,301,419Tržby Celosvetovo $111,001,419Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Fakt zle, vatové, bez náboju suchopárne. Ani neverím, že na tomto vôbec robil režisér F. Gary Gray, však Furious8 bola pre mňa akčná delikatesa ale toto je čisté utrpenie. Herci ako bábky bez iskry, však Chris Hemsworth a Tessa Thompson dosť dobre fungovali v Thorovi 3 ale tu su úplne mimo, gagy do prázdna ani raz som sa na ničom neusmial, nepobavil. Dejovo prázdne, čistý kastrát scenára. 3D úplne zbytočné. /videl v kine 3D verziu: 40%/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)
  • Toto je první film série Muži v černém, který je natočen zcela digitálně kamerami ARRI Alexa 65. (mrtynbaca)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama