Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Phobia 

všechny recenze uživatele

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Opět pravidlo pokračování (místo pravidlo by se to mělo jmenovat prokletí) a bohužel i MIB 2 jsou slabší než jednička. Film nepůsobí vůbec celistvě a je to spíše velký shluk nápadů a skečů, které dohromady tvoří chatrně vystavěnou sci-fi zábavu. Celé to na papíře muselo vypadat šíleně, ale zfilmované ještě šíleněji a se Smithovou nechutí k pokračování trochu nechápu, proč do toho šel (tučný šek nechme stranou:)). Když se však člověk odmyslí tu neuvěřitelnou přepálenost nejen nápadů, ale i jejich provedení, jsou zde velmi vtipná místa jako je konverzace J a K na poště (J:"Pracovali jsme spolu", K:"Já nikdy nepracoval v pohřebním ústavu"). Bohužel i většina scén i příběh působí poměrně sestříhaně a urychleně hlavně v závěru, kde "K" představí další směr pro stále větší a větší pokračování... Naneštěstí větší neznamená lepší. ()

Reklama

Jossie 

všechny recenze uživatele

No jednička to už není , ale přesto je to pořád skvělý film. Scéna , kdy J a K otevřou skříňku na nádraží nemá chybu a pohled Wiila Smithe , který vrhne na Tommyho Lee Jonese , když se zapne automatický řidič mě rozesměje pokaždé naprosto spolehlivě. Oba dva díly MIB jsou moje léky na špatnou náladu. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho, dlouho mě film tak neznechutil nudou a hlavně obří otravností, díky které je pro mě opět zcela nepochopitelná oblíbenost Willa Smitha. Bohužel zde se vyskytuje velmi často a velmi často mele totální hov*a, zvaná "hlášky." Děj je tentokrát opravdu jako z jednoho dílu seriálu "Andromeda," triky zemřely vlivem zubu času a Lara Flynn Boyle vypadá se svým přehnaným make-upem jako postarší tranďák. Zachraňuje to snad opravdu jenom ten pes! Jak může nějaký film zachraňovat charakter otravného mluvícího zvířete, a to tak, že zastínil i nudného Lee Jonese? Počkat, vlastně ještě mini-bodík za Mr Monka, který zde lehce změnil vizáž na ušatého poloskřeta, to bylo asi tak jediné, co trochu pobavilo. Zbytek je strašná sraj*a bez nápadu. Třikrát fuj. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • V scéne, keď J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) navštívia skrinku na stanici, si K zoberie hodinky a J tam dá svoje. Tieto hodinky majú trojuholníkový tvar ako v prvom diely. No v nasledujúcej scéne sú tam položené úplne iné hodinky. (N0X.)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama