Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než jednička jako u většiny dvojek slavnějších jedniček. Vadí mi, že řada mimozemšťanů je zhotovena na počítači a není tam už to kouzlo masek jako v předchozím díle. Napíklad hlavní nepřítel je hrozný a konec je také divný, kdy princezna odlétá v té lodi. Jinak mě zase potěšily scény s buldočkem :). I příběh mi příjde tak trochu klišovitý. A už to, že trvá hodinu!! než se agent K vzpomene na svůj život a až pak posledních třicet minut hledají nepřítele mi přijde přehnaně krátké. Alespoň to mělo být delší. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Muži v černém měli nápad a švih. Dvojka se snaží jet v podobném stylu, ale to, co v ní funguje, je pouhým vykrádáním či kopírováním jedničky. "Vtípků" je sice přehršel, ale řada z nich vůbec nefunguje a jiné jsou příliš laciné. Film nedrží pohromadě a v paměti zůstane jen několik podařených scén. Celkový dojem 40 %. ()

Reklama

Ainy 

všechny recenze uživatele

Neumím říct proč se na tyhle filmy pokaždé tak těším. Cítím, že to není něco tak úplně extra, ale přesto tyhle vesmírné sci-fi komedie žeru a cením si té originální akční vtipnosti. Chtěla bych vyzkoušet jak vodní atrakci v deneuralizéru, podívat se za poštovní přepážku do třídičky došlých zásilek, mít mluvícího psa, zahrát si Twister s hmyzáky a vědět co mě při pohledu na vesmírnou oblohu tak přitahuje. To je ale fakt ... miluji pohled na noční nebe plné hvězd, cítím nekonečno, tíhu, tajemno a posvátnou úctu k tomu všemu. Takže bych vlastně mohla očekávat návštěvu kolegů agentů z MIB. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Mister Fookah má pravdu, je to solidní zábava. Opravdu solidní. Některé vtipy jsou opravdu dobré, dokonce lepší než by člověk čekal, možná je tu jen trochu moc návodů jak prohánět fenky... A skvělá zpráva - Lara Flynn Boyleová za těch pár let od Twin Peaks (odkud ji asi čeští diváci mají v nejčerstvější paměti) jenom zkrásněla. A abych citoval film, jsme směšná planetka, kterou může ovládnout jenom párem mléčných žláz:) Je fakt, že by se tomu dalo docela věřit, oceněním jejích kvalit nebo spíš varováním?:) ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama