Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 1

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (459)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco..Mě se to prostě zalíbilo hned od začátku. Jak jsem už dříve ve svých komentářích zmiňovala - zbožňuji filmy o 'loserech', kteří neví co se svým milostným životem. Kdekdo by potřeboval také svého vlastního Miroslava Donutila :-). Zalíbilo se mi i herectví Matouše Rumla, kterého jsem doteď znala pouze jako neohrabaného a praštěného teenagera Lexy, ze známého seriálu Comeback. Těžko jsem si ovšem zvykala na andělsky blonďatého Prachaře v roli proutníka :-). Film podařený, hudba i obsazení a zápletky též. Jsem nadmíru spokojena a jestli se objeví v českém zabahněném filmovém rybníčku nějaký další podobný skvost, tak si pro něj mezi těmi nánosy bahna ráda polezu :-). ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie u které jsem se docela zasmál. Lexa byl super stejně jako Dolanský. Jde o romantickou komedii a ty prostě nemůžou končit špatným koncem, bohužel ve skutečném životě si v 99ti případech ze 100 slečna, po které pálite vybere septika (ti co mě znají ví co tím myslím, pro ty ostatní takhle definuju synky co jsou ostudou našeho pohlaví- perefektním prototypem septika je například Justin Bieber)...6/10. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Láska je hra. Hra na kočku a na myš. Když chce kočka dostat pořádnou myš, tak si ji musí trochu proklepnout." 10 pravidel jak sbalit holku funguje a to dokonale. Hned po zhlédnutí filmu jsem je aplikoval na jednu slečnu a hned to vyšlo. Sice jsem ji úplně nesbalil, spíš sbalila ona mě a vlastně to nebyla úplně holka, ale to je jedno. Důležitý je, že to funguje. A skoro stejně dobře funguje tento hollywoodský spektákl v českým balení, neboť dodává přesně to, co slibuje. Jen kdyby v hlavní roli byl o něco menší Marťan s Merkurem ve čtvrtým kvadrantu, kterýmu jsem ani tak nepřál sličnou Stephanie, jako spíš úprk Velkým vozem za souloží s Velkou medvědicí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komedie na ohrané téma "Jak sbalit holku, na kterou nemam.". V našich luzích a hájích je to sice poměrně novinka, ale Janák to zvládl docela s přehledem. Kdyby byl film z americké produkce, nejspíš by zapadl jako řada dalších, ale ten český původ dodává na atraktivitě. Jestli jsem byl ale na někoho zvědavý, tak to byl Matouš Ruml a fakt, jestli se dokáže oprostit od natvrdlého Lexy z Combecku. A to se mu, myslím, podařilo na výbornou. Stejně tak se vydařil zbytek pánského castingu na čele s Donutilem a parádním vyhulencem v podání Dolanského. S holkama to bylo horší. Absolutně mi nesedla Nvotová a Svarinská, byť je to hezká holka, mi byla protivná. Nic proti herečkám od našich východních sousedů, ale mám za to, že u nás by jsme našli x hereček, které by obstály lépe. Za všechny bych jmenoval Veroniku Kubařovou, . 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Konečně zas celkem sympatický český film. Samozřejmě žádná bomba se nekoná, ten konec byl dost velký klišé, je tam i několik hloupých scén jako ta u jezera, ale na druhou stranu to byla fajn oddechovka, párkrát jsem se i zasmál, Donutil a Nvotová taky super, prostě na ty 3 hvězdy to je bez debat. :) ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Ústřední píseň„ One Player Game“ složili Miroslav Chyška a Dan Bárta, zpívá Albert Černý. „Snad nikdy jsem ještě nepsal pro jiného zpěváka,“ říká Bárta. Uvážil prý, že by neměl zpívat za chlapce, jemuž by mohl být tatínkem. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)
  • Automobil, kterým jezdí Filip (Jakub Prachař), je Kia pro_cee'd GT zapůjčená českým zastoupením značky Kia sídlícím v Čestlicích u Prahy. Odpovídá tomu i registrační značka 2ST 1149, která je pravá a byla vydána Městským úřadem v Říčanech. Automobil Kia Optima, který používá Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil), také zapůjčilo české zastoupení značky Kia. Moravskoslezská registrační značka použitá ve filmu (1TA 1044) není pravá, neboť v době natáčení snímku nebylo takto vysoké číselné kombinace dosaženo. (Martin_L)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno