Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedno klišé střídá klišé...a to hezky po česku, jak to má naše populace ráda a houfně chodí do kina. Alfa samec se snaží sbalit holku, na kterou má zálusk i necharismatické, ovšem inteligentní nemehlo, které by přece nemělo mít ani náhodou šanci. Jakpak to asi dopadne? O tom se (ne)přesvědčte sami...50% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej ušlo to. Karel Janák spravil dobre, že do hlavnej ženskej úlohy obsadil Kristínu Svarinskú, pretože ta dokáže upútať pozornosť nie len výzorom, ale aj sexi hlasom. Inak casting je v pohode (Miro Donutil s prehľadom najlepší) a aj keď herci občas nemajú čo hrať, nejaká vtipná hláška to zachráni a posunie vpred. Inak sa nejedena o žiadny zázrak a všetko čo sa tu vyskytuje sme už videli inde, ale tento štýl neomrzí a dokáže na tých sto minút zabaviť. 70% - 3* ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYŤ TY TO VŮBEC NEUMÍŠ S HOLKAMA! ODSTĚHUJ SE NA JINOU PLANETU!"... /// Marek je kluk, co potřebuje ,,trochu“ pomoc. Vyprávění v solidním tempu a rytmu moderních songů o tom, že láska je hra, při který je třeba umět improvizovat… Jsou teenegerský komedie a komedie pro teenagery. Tahle patří mezi ty, na jejichž konci jsem překvapenej, že (a jak) jedna osoba plahočící se za láskou dokáže pobavit všechny generace. Takže proč to nevocenit. Aspoň hvězdama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr do mě hustí jazyk budoucnosti. 2.) Neustálým hulením se připravuju na ,,Malajsii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jak napsat komentář k filmu, kde mi připadalo všechno špatně? Už jen jméno režiséra Janáka u mě vyvolalo alergickou reakci, ale naštěstí mi to nikdo z druhé strany sluchátka na lince 155 nevěřil. A pak je tu Lexa (já ho jako Rumla doposud neznal) a spolu s ním donjuánský Prachař, dva (mně nesympatičtí) soupeři o jednu pohlednou slovenskou ručku. Ten první by těch pravidel potřeboval o dost víc, protože řekněme si na rovinu, že snílci s takovouhle vizáží rozhodně nemají na růžích ustláno a z druhého, který by naopak neměl mít problém sbalit kteroukoliv kůstku, uděláme amorální svini s mozkem ve slipech, aby se misky vah v boji o přízeň srovnaly. Dokonce jsem se ani moc nezasmál a nepomohlo ani to, že se měl Dolanský tendenci prokouřit až ke mně do obýváku. Dávám dvě hvězdičky a sám sebe se ptám, jestli jsem se fakt nějak nezhulil. Proč ta velkorysost? Nejspíš proto, že jsem taky snílek a věřím, že láska není slepá. A pokud ano, tak to nemá s láskou nic společného .. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Lidové filmy Karla Janáka mě vyhovují. To bych rád předestřel na úvod. Samozřejmě při vstupu do sálu neočekávám kdovíjak intošskou podívanou, ale spíše pohodu, která mě pobaví. Troškovy Babovřesky jsou extrém, který by mě svým amatérským provedením a neskonale hloupým příběhem asi fakt nebavil. 10 pravidel jak sbalit holku, je ideální film pro první rande. Herecky vládne duo Miroslav Donutil v roli mentora a Jan Dolanský, který si svou roli s chutí ubalí. Ústřední kořist je hodně solidní kost a divák samozřejmě tuší jak to celé asi skončí. Tady spíše šlo o to jakou cestou se musí hrdina vydat a jaké překážky zdolávat, aby dosáhl vytouženého cíle. 70% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Karel Janák si část filmu prožil na vlastní kůži. Přiznává: „V době natáčení jsem se dostal do situace, kdy mi někdo jiný začal aplikovat pravidla na moji přítelkyni, takže už spolu s Veronikou Kubařovou nejsme. A navíc Veronika hraje v úvodní scéně filmu rozchodu s hlavním hrdinou. Takže jsem si to přivolal, prožil i natočil.“ [Zdroj: kultura21.cz] (Tonula)
  • Ústřední píseň„ One Player Game“ složili Miroslav Chyška a Dan Bárta, zpívá Albert Černý. „Snad nikdy jsem ještě nepsal pro jiného zpěváka,“ říká Bárta. Uvážil prý, že by neměl zpívat za chlapce, jemuž by mohl být tatínkem. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)
  • Automobil, kterým jezdí Filip (Jakub Prachař), je Kia pro_cee'd GT zapůjčená českým zastoupením značky Kia sídlícím v Čestlicích u Prahy. Odpovídá tomu i registrační značka 2ST 1149, která je pravá a byla vydána Městským úřadem v Říčanech. Automobil Kia Optima, který používá Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil), také zapůjčilo české zastoupení značky Kia. Moravskoslezská registrační značka použitá ve filmu (1TA 1044) není pravá, neboť v době natáčení snímku nebylo takto vysoké číselné kombinace dosaženo. (Martin_L)

Reklama

Reklama