Reklama

Reklama

Top Gear: Indický speciál

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: India Special
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2011, 88 min

Obsahy(1)

Další ze série speciálů v rámci známého motoristického pořadu. Tentokrát natáčela a řídila vše možné známá trojice ztřštěných moderátorů v daleké Indii. Opět přijde řada na naprosto netradiční disciplíny okořeněné správnou dávkou britského humoru. Čeká vás soutěž v rozvozu jídel pomocí automobilu a vlaku nebo "vylepšení" vlakových souprav prostřednictvím reklamních billboardů. Došlo také na klasický motoristický závod starými vozy za účasti místních, kteří se závodu účastnili v tom nejroztodivnějším, co se na indických silnicích vůbec může objevit. (Paity)

(více)

Recenze (29)

laepus 

všechny recenze uživatele

Je to skvělý díl a ta jedna dolů jde vlastně jen za to, že mám nejraději Jamese. No a ti dva gauneři (Richard s Jeremym) se tady na můj vkus až příliš do Jamese obouvají a dávají jeho rolsovi zbytečně ze závisti zabrat. Takže asi tak. Jako vždycky pořádně zničit auta a udělat si z lidí okolo prdel. Vážně by mě zajímalo, nakolik jsou vždycky ti okolo (tady např. účastníci gardenparty) obeznámeni s tím, co všechno se vlastně na akci Top Gearu, které se účastní, bude přesně dít... ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Další super speciál, ale musím dát jen 3* protože mě vadilo, že se tolik času ztratilo na blbostech co s cestou nebo auty vůbec nesouviselo a v některých scénách se jen tak plácalo. Raději bych viděl více úkolů s auty a nebo se více věnovat cestě. Jinak jde ale o nadprůměrný cestovatelský speciál s několika opravdu super vtipnými scénky, nejlepší je scéna s navijákem. Nejlepší část cesty je bez pochyby až závěr u v horách Kašmíru. ()

Reklama

maseer2 

všechny recenze uživatele

nejsem pravidelným divákem, a tudíž ani nějakým velkým fandou Top Gearu, ale když o něj čas od času někde zavadím, pobavím se nadprůměrně.. to samé platí i o tomto speciálu, který je daleko víc o pošťuchování se mezi ústřední trojicí a o vymýšlení kravin než o autech, ale to vůbec nevadí.. moc fajn zábava a spokojené 4* ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další parádní speciál, ale zatím asi nejslabší (což, jak vidíte, neznamená vždycky špatný). Délka je tak akorát, ale například o pět minut méně by neuškodilo, ale to je jen jedna jediná chybka. Diplomatická mise kluků z Top Gearu do daleké Indie se opět nesla ve znamení humoru, naschválů a nahraných situací. Závod s vlakem a zároveň rozvoz jídla parádní, závody do kopce taktéž, stejně jako transparenty na vlaku (jaká náhoda, že se to utrhlo zrovna takhle) a v neposlední řadě také vylepšení Mayova auta, které jako jediné mělo funkční klimošku. Jinak z aut mě opět nejvíc potěšilo to Hammondovo, který tentokrát osedlal mini (a tím se dostávám k nejvtipnější a nejgeniálnější scéně celého speciálu, té s navijákem, naprostá dokonalost). No a nakonec... už to tady zaznělo, ale já si tu otázku položím taky: co si o nich ti Indové musí myslet? 95%. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Úžasné, jak si ti tři dokážou vždycky vyhrát. Tentokrát se vyřádili v indické metropoli a spíše za ruchu troubících aut, než v rozlehlých exteriérech při zdolávání nepolíbené krajiny, ale o to vtipnější byl příběh. Nejlepší scéna, kdy jedou po indické silnici, kde řidiči jezdí v jakých směrech, se jim zachce. Tahle trojka má pro strach uděláno, občas tu jejich kuráž opravdu nechápu. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama