Reklama

Reklama

Annie, kterou její rodiče jako malou opustili s příslibem, že se pro ni jednoho dne vrátí, ztrpčuje život její zlá pěstounka, slečna Hanniganová (Cameron Diaz). Když se ale za velmi průhledných okolností odhodlaný podnikatel a kandidát na pozici starosty New Yorku Will Stacks (Jamie Foxx) na doporučení své geniální viceprezidentky Grace (Rose Byrne) a rafinovaného a vychytralého poradce Guye (Bobby Cannavale) rozhodne Annie ujmout, jedná se o krok, který jí změní celý život. Stacks je přesvědčen o tom, že je pro Annie spásou, ale vzhledem k její sebejisté a vždy optimistické povaze je docela klidně možné, že tomu bude přesně naopak. (Falcon)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (74)

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik negativnách názorů na tuto verzi Annie. Očekával jsem nejhorší, o to víc jsem byl překvapený. Milý a zábavný muzikál, se skvělou trojicí - Jamie, Quvenzhané a Rose. Výborný soundtrack - především Opportunity a You're Never Fully Dressed Without A Smile. Nejvíce kritik schytává Cameron Diaz a s tím musím i souhlasit. I když to její přehrávání bylo nejspíš naschvál, někdy to vážně bylo moc - ke konci už to ale bylo lepší. Rád se na Annie podívám někdy znovu :) ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Trápnosť je ideálne slovo akým sa dá tento film pomenovať. Originálny muzikál som nevidel, no myslím si, že by som si ho asi mal pozrieť, lebo neverím tomu, že to tam vyzeralo takto. Neskutočné kvantum otrasných vtipov a humoru, kde človek skutočne pozerá len zdesene. Najhorší je asi fakt, že film si v určitých momentoch sám sebe adresuje, že sú tie scénky hrozné. Tak načo ich tam potom dávajú? Rovnako sa mi páči amatérsky záber záchrany Annie, ktorý je strihnutý z dvoch rôznych uhlov. Úplne mimo. Prečo robí niekto muzikál, keď je hercom divné, že sa tu odohráva muzikál? Celý ten film je trápny, nechutný absolútne mimo akejkoľvek chuti a jediný dôvod, pre ktorý dávam 1* je fakt, že Jamie Foxx, Rose Byrne a Quvenzhané Wallis sa naozaj do toho niečo snažia dať. Cameron Diaz je v tomto afektuje až je to neznesiteľné, veľa postáv filmu sú skutočne nesympatickí a nepríjemní, hudba vo filme je absolútne strašná. Vyhnite sa. Hodnotenie: D- ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $65miliónovTržby USA $85,911,262Tržby Celosvetovo $139,840,525Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,252,912 //počet predaných kusov 278,355Tržby za predaj DVD v USA $9,357,186 //počet predaných kusov 527,704║ Cameron Diaz tak to je čistý otras, tá by to fakt mala už zabaliť a nie stále strašiť vo filmoch, ináč to celkom ušlo aj keď vyumelkované to bolo dosť /55%/ ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Slaďoučké - ale ne až tak přeslazené ... miloučké - ale ne až tak vlezlé ... prostinké - ale ne až tak infantilní ... barevné ... barevné - ano, ve výsledku trochu přeplácané. V zásadě všeho moc škodí - na druhou stranu: Dá se to snést ... vcelku v pohodě - obzvláště pokud jsou zrovna vánoce. Slabší 3* ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Na Annie jsem koukal jen, že tam hraje moje oblíbenkyně Cameron Diaz, jinak bych směle tento snímek minul obloukem. Děj je klasickým klišé, kdy pěstounská péče je hrozná, děti jsou šikanovány a tak když se naskytne šance, malá Annie ji využije k dobru všech. I když ze začátku nemá moc radost ze své nové rodiny, časem oběma stranám dochází, kde je rodinné štěstí. 50% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (16)

  • Keď William Stacks (Jamie Foxx) vezme deti do kina, mená hlavných hrdinov filmu sú Andrea Alvin a Simon Goodspeed. Andrea McArdle hrala Annie v muzikáli na Broadway. Goodspeed je divadlo, kde sa konala predpremiéra muzikálu "Annie" predtým, ako ju začali hrať na Broadway. (megajalec)
  • Starosta (ktorého chce William nahradiť) sa volá Harold Gray – tak sa volá tvorca komiksu "Little Orphan Annie". (megajalec)

Reklama

Reklama