Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer 4
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer 4

Recenze (331)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Now, I am become Death, the destroyer of worlds." Jelikož jsem na tenhle seriál neslyšela nic jiného, než chválu, tak jsem se rozhodla to teda taky zkusit. A můžu říct, že tenhle seriál je opravdu ojedinělý. Seriál vám normálně posouvají postavy a jejich problémy, tady seriál posouvá děj a nenechá vás ani na chvilku oddechnout. První série sice měla ze začátku pár hluchých dílů, ale pak se to rychle obrátilo a druhá řada byla ještě lepší a napínavější (když vynechám celé to pitomé hledání city of lights, to si mohli odpustit). V podstatě nemůžu toho moc vytknout. Některé postavy jsou hrozně otravné (a nesmrtelné), ale je tam spousta naprosto úžasných postav, které jsem si zamilovala (Raven a Octavia jsou bezkonkurenční), děj je zatím taky docela promyšlený, takže uvidíme jaká bude třetí série. Sem tam tam bylo pár nelogičností, ale dalo se to překousnout. 4* ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 2. série - 60 % Po druhé sérii končím. Je pravdou, že jsem s The 100 začal o mnoho mladší a v tu dobu jsem veškerou produkci od stanice CW hltal a každý týden jsem s jiskřičkami v očích čekal na Arrow, The Flash a další. Tuto dobu ale zavál čas a skoro už nic od této stanice nesleduji a měl jsem v The 100 takovou přestávku, že už se mi nechce začínat znovu. Pamatuji si ale, že mě seriál bavil a měl své post apo kouzlo. Dneska bych hodnotil asi nižším procentem, ale mám na to krásné mladistvé vzpomínky, které si rád uchovám. ()

Reklama

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

Jděte někam s tím, že už předem je to "teen seriál" a proto je to odsouzeno k 3 a míň hvězdičkám. Má to svoje nedostatky, tak jako každá věc, ale zaslouží si mnohem víc respektu. První série byla docela tragická, nicméně poté, co CW zjistilo, že seriál se druhou sérií spravil o 100% a získal pořádnou fanouškovskou základnu, začali do Stovky investovat a vyplatilo se. V druhé sérii je mnohem více lokací, svět se dost rozšířil a počet postav mnohonásobně zvýšil. Nemluvě o morálním rozhodování, na kterém dle mě stojí celý úspěch, spolu s entuziastickými tvůrci. Třetí sérií to šlo do kytek, touto sérií končím. Tak špatné linky už jsem dlouho neviděla, navíc větší shitstorm na internetu také ne :D 1. série - 6/10, 2. série - 9/10, 3. série - 5/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Nenazval bych to přímo alergií. Na CW mě ale přesto cosi permanentně odpuzuje. Takže i když si to chci jak se patří užít, stejně mi na pilotu vadí ty směšný teen dialogy, urážející herecké výkony a častokrát nechtěně zabitá atmoška... Má to svý nadupaný momenty a uteče to jedna báseň, zápory ale zatím převládají. Jestli si to další týden zapnu, tak jenom kvůli tý uhrančivý brunetce. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Jedná sa o skvelý seriál, s dobrým "tvúrčím tímom. Kto z nás si neprial aspoň chvíľu byť v postapokaliptickom svete ? Seriál ponúka pestrú paletu vharaktoerov ktoré si vás raz získajú a inokedy zasa stratia vašu priazeň. Každopádne je to seriál ktorý ma neskutočne baví. Po 1.a 2. Sérii 90% 1.Séria - 80% - je mi jasné, že prvá séria mala za úlohu upútať diváka. Každý diel končí akýmsi menším cliffhangerom alebo ako to nazvať. Každopádne rodí sa nám skvelý seriál. 2. Séria - 100% Vynikajúca séria, ktorá mení všetko, čo sme o seriáli vedeli. Všetko je zrazu iné, konflikty sa šíria jeden za druhým. Riešenia jednotlivých konfliktov sú však často ešte zvláštnejšie a o to zaujímavejšie. Vynikajúca zápletka, vynikajúce Mid Season finale a posledné 4 časti boli všetky dych berúce. Ešte som nevidel aby 4 epizódy pripravovali v rovnakom tempe (akoby) predposlednej časti diváka na finále. Je to tým, že nie je všetko ružové. Stále sa objaví sebemenšia chyba ktorá mení celý dej. Predposledná časť, ale hlavne GRANDFINALE ma odrovnali. Knocking on Heavens door úžasné! ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Všetky scény, ktoré sa odohrávajú v lese, sa v tom prostredí skutočne aj natáčali. Vôbec sa nepoužili tzv. "zelené plátna". (mivr)
  • V 16. minutě vidíme v pokoji obraz „Hvězdná noc“ od Vincenta van Gogha. (Duoscop)

Reklama

Reklama