Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (1 372)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Až se prokopeš dvanácti metry ocele a betonu, tak tam na tebe bude čekat moje pěst a futrál na mrtvoly." Agent Hobbs mě bavil nejvíc a proto mě mrzelo, že většinu doby byl na neschopence. Naštěstí padouch Deckard Shaw byl hodně zábavnej, vlastně mnohem zábavnější než celej Torettův tým a tak jsem mu chvílemi i fandil. Navíc jsem patrně geniální, protože jsem očekával jenom a pouze přepálenou akční jízdu a taky jsem ji "překvapivě" dostal. Já prostě ke spokojenosti občas nepořebuju víc než jízdu na dveřích po schodech, trochu automobilovýho parašutismu, pár přeletů mezi mrakodrapy či nástup jednočlenný kavalerie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jediná série, která dílem od dílu vstoupá nahoru, nikoli dolů. Tohle je pro mne náplast za Expendables 3, protože tolik známých tváří kolik se zde sešlo je až k zamyšlení. 250 milionů rozpočet je znát na každém záběru, který vyvolává husí kůži díky Wanové stabilitě a řemeslnosti. Highlight je pro mě definitivně skok autem skrz baráky v Abu Dhabi a výsadek aut z letadla, to jsou scény, které jsme zatím nikde jinde neměli možnost zhlédnout a samozřejmě potěšily i skvěle nasnímané fighty, překvapivě nejvíce se mi líbil fight Tony vs Walker a Ronda Rousey vs Michelle ( Lepší ženský fight jsem v životě neviděl), ale i Statham s Rockem či Dieselem si dávali slušně do nosu. Nechybí i skvělý humor, o který se stará Tyrese Gibson, který je výborný jako vždy a taktéž nechybí sexy prdelky, ostřílené káry či slušivý soundtrack. Jediná výtka k finále, které příliš nepřekvapí vzhledem k událostem dějící se po čas filmu. Nepočítajíc Asii, je tohle nejlepší dostupný Americký akčńák, který máme možnost vidět. Rozloučením s Walkerem cute. 95% ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Podle těch tržeb to vypadá, že v brzké době zaplaví média rozostřené noční fotografie podivného ťamana, jak někde v Malibu stříhá brzdové hadičky u červeného Poršáka. Kromě Pavlíkova postmortem marketingu se totiž oproti šestce změnilo pouze to, že štafetový banán převzal jiný opičák. Jinak jde o naprosto stejnou sériovou sračku zejména pro barevné týnejdžry, kterým bylo líto, že žádný z Evendžrů není negr nebo Portorikánec, „umně“ kombinující ten nejhnusnější patos s rádoby kůl MTV videoklipy čokoládových recitátorů, u níž jen čekáte, kdy se objeví Bamblbý s Ajronmenem, aby rozpoutali ještě větší digitální bordel. Ačkoliv spektakulární akce hraničí s masturbačními fantaziemi šíleného rákosníka, Turek je vynikající bedgej s potenciálem definitivně vyhladit Naftovy parťáky, jemuž jsem celou dobu fandil, aby zabránil osmičce, a po dlouhé době konečně někdo zase pořádně vyvenčil šarmantního Kérta, nic z toho nepřebije těch osmdesát minut povrchních, kýčovitých, žluklých, zdegenerovaných pseudokulturních zvratků okolo, kazících vkus našich dětí a i mnohých slaboduchých dospělých. Vzhledem k tomu, že při téměř totožném pafilmu zmrd zacinkala téměř dvojnásobně, být panem Naftou, raději jezdím na natáčení dalšího pokračování emhádéčkem, aby mě nakonec taky nemusel doglumovávat Endy Serkis. ()

golfista 

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem žádný z předchozích dílů neviděl (mám dost dobrý radar na filmy o kterých vím, že se mi nebudou líbit). Pro mě neuvěřitelné výdělky tohohle filmu jsem si ale chtěl ověřit na vlastní kůži. .... Osobně si pod pojmem "akční film" představuju něco fakt jinýho. Tahle přepálená ptákovina (u které nutnost nechat mozek doma nebo ignorovat fyzikální a jiné zákony je prý hlavním předpokladem pro to, film si užít) mě ale svojí tupostí spíš uspávala. .... Já si ovšem mozek beru do kina rád s sebou a občasné překračování fyzikálních zákonů musí být vyváženo buď dobrým příběhem nebo nadsázkou. A to všechno tomuhle "blockbusteru" chybí. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Původně jsem k filmu komentář psát nechtěl, neboť jsem na něj již vypotil vysoce odbornou recenzi, kterou mám umístěnou na profilu, nicméně uteklo pár dní a já se dozvěděl, že film trhá rekordy návštěvnosti. Za pouhý víkend si tento díl v kinech po celém světě vydělal úctyhodných 392 milionů dolarů, což je zhruba o 392 milionů dolarů víc, než jste si za víkend vydělali vy. A internet samozřejmě vzlykavě pláče, že se Paul tohoto nadstandardního úspěchu nedožil, ačkoliv si neuvědomuje, že onen úspěch tkví právě v tom, že to borec zaparkoval o břízu. To se totiž i ti největší lahváčoví diváci, kteří intelektuálně onanují výhradně u Tele Tele, a kteří nemají ani elementární povědomí o světové kinematografii, takže si myslí, že pan Wan je ten príma prodavač od nich ze sámošky, rozhodli vypravit do nejbližšího biografu, aby uctili památku svého guru, o kterém pouze náhodně slyšeli od svého vnuka, že prý to byl fakt hustej týpek woe! Nechci opět znít jako neslýchaně odporný cynik, takže výsostně uznávám, že je opravdu moc smutné, že nás opustil herec, který byl natolik významný a přínosný, že jej známe pouze z absurdně výplachové série Rychle a zběsile, která ukazuje dětem, že řídit jako naprosté prase je vlastně totálně kůl, ale aby se každý jeho bigotní fanoušek bez špetky přirozeného nadhledu musel pokaždé, když si někdo zažertuje o jejich idolu, chovat jako zhrzená menstruující třináctka, tak to asi není něco v pořádku. Ačkoliv tento komentář může znít nasraně, tak věřte, že se zrovna chichotám rozkošně jak morčátko na LSD a tlemím se všem těm facebookovým rozhořčeným idiotům, kteří se u humorného citátu Tohle auto se řídí samo! - Paul Walker, naprosto pobouří a stylistickým humusem obsahově srovnatelným s obrazci v čerstvě vyvržených zvratcích pošlou celý svět do piče, protože takhle teda jako ne! Film sám o sobě se samozřejmě vyvedl a když to říkám já, tak to musí být pravda, tudíž postačí před návštěvou kina odložit mozek do zavařovačky a jít se bavit. Takže já, vaše královské blahorodí, vaše jasnost z pika zrozená, z rodu Evženovičů, první svého jména, král hulvátů, kokotů a dealerů, bojovník s demencí, mistr vytříbené kritiky a ušlechtilých mravů, vznešený král RedAK, vám film vřele doporučuji! ()

Galerie (146)

Zajímavosti (88)

  • Počas natáčania filmu bolo poškodených a zničených viac ako 230 áut. (MikaelSVK)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama