Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Trochu som sa obával, že mi predsa len bude chýbať tradičná magadaskarská štvorka (Alex, Marty, Melman a Gloria) a bez nich to proste nebude ono. Ale spoľahlivo ich v hlavných úlohách nahradila štvorica akčných tučniakov a síce to nebolo až tak perfektné ako klasický Madagascar, stále to bol oproti iným zvieracím rozprávkam skvelý nadpriemer plný dôvtipu, výborných hlášok a narážok na tie hlúposti, ktoré sa objavujú v klasických akčných filmoch. Zápletka o ohrdnutej chobotnici a chystanej pomste na tučniakoch celého sveta bola taktiež veľmi obstojná, takže z mojej strany napriek prvotným obavám vcelku spokojnosť. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jo, beru, pobaví to skvěle, ale mimo honičku v Benátkách tu není až tak moc k zapamatování. V Madagaskaru to byla prostě sehraná partička, tady už je potřeba propracovat charakter každého ze čtveřice, což se až tak moc nedaří, i když Vojín nakonec dostane svoji chvilku slávy. A ten product placement je na mě až moc okatý, křup. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

A zase jedno milé překvapení. Nemyslel jsem si, že by mě to mohlo nějak dostat, ale po třetím "Madagaskaru", který byl prostě zábavný, nastupuje akce, která je v podstatě nezastavitelná. Tady se pořád něco děje. Skoro až neuvěřitelné, kolika nápady a vtipy to překypuje. Smál jsem se velmi často, což jsem nečekal. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Abych řekl pravdu, tahle animovaná sranda pro dospělé, je tentokrát hodně nakloněna z větší části dětskému publiku. Když jsem viděl ukázku v kině, opravdu jsem se bavil. Ať už jde o křoupajícího Skippera nebo třeba maskování při tajném průniku čtyřky po přechodě. Super. Příběh ve filmu mě absolutně nepřišel překombinovaný, jak tady mnozí naznačují, naopak až moc laciný a nepochopitelný. Zálusk chobotnice na všechny penguins světa? :) Ale co, chápu, nejde pořád do nekonečna vymýšlet skvosty. Takže shrnuto a podtrženo - je to pohádka co baví a rozesměje. 70% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Ještě dnes jsem na tento film měl takový názor že je to pouze film, který má za účel vydělat peníze, ale odpoledne jsem se nudil a šel na to a překvapivě to takto není. Tvůrci to neodflákli ikdyž mohli a v každé scéně si člověk najde to své a kromě dětského vtipu to má i ten dospělý. Ten sice není tak propracovaný, ale byl vhod ( děti se mu nesmály ) a rodiče kteří by takový film třeba protrpěli se i zasmějí. A pokud tento film nebudete brát vážně určitě si ho užijete, pokud ho budete brát jen trochu vážně tak si to nejspíš neužijete protože toto je jen taková Madagaskarská jednohubka nic víc, nic mín. BTW: V kině jsem si piřpadal jako pedofil protože jediní dospělí byli dva kluci jeden pár a já :D ostatní byli jen doprovod. ( 30.11.14/KINO Frýdlant nad Ostravicí/Sčítání lidu: 100 a více/700 okomentovaný film na ČSFD.cz ) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno