Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Dabing 7/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Animace 8/10/// PLUS: kdo má rád tučňáky z Madagaskaru bude se na tento snímek těšit a bude se mu líbit, jé zábavný, vkusný, často vtipný, český dabing neurazí, délka je tak akorát, je tu výborné prostředí, potěší účast dalšího týmu MÍNUS: protože sami tučňáci by asi celou délku neutáhli, kdo se jich zajedl by se měl asi tomuto snímku vyhnout, vtipy a scénky nejsou tak úderné jak bych očekával, děj je tentokrát spíš určený pro mladší publikum a celkem mi nesedl hlavní padouch, jakoby vytažený z jiného filmu./// Shrnutí: Viděl jsem i lepší animáky a čekal jsem o trochu víc, ale špatné to není. Na jedno zhlédnutí je to koukatelné a několik pěkných scének, dialogů a hlášek se tu najde. Vtipnost se zřejmě bude zvyšovat pokud je vám méně. Pro děti úplně ideální./// Celkem 67%/// ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám ráda jak v celovečerním filmu Madagaskar, tak v těch krátkých seriálech, co jsou ke zhlédnutí ráno na české nejmenované televizi. Ale tohle... z výsledku mám pocit, že jsem viděla Barbie film o teplym psovi a lednim medvědovi, kteří byli něco jako super bozi. Tihle Tučňáci z Madagaskaru jsou dělané spíš pro malé diváky a mně teda neoslovili, ač se o to snaží každou minutu, kdy mohou. Humor tučňáků totiž zůstává tak nějak při zemi a nemá šanci oslovit odrostlejšího diváka. Madagaskar je zkrátka vycucnutý jak vodová zmrzlina ze sámošky. Anebo jsem moc skeptická? ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ubránit se srovnání s Mimoni nelze, ale přesto Tučnáci u mně vedou, jednak kvůli tomu že Tučnáci sou sice chaotičtí, ale nejsou to paka, kteří jen žvatlají a páchají bezdůvodné násilí. A přestože je tohle bokovka, tak film má velice slušný děj a ještě slušnějšího záporáka, který nemluví jen o tom, jak bude páchat zlo, ale on to zlo páchá a je na to náležitě pyšný. Když do toho všeho, přihodíte Sevaráky a kulometnou palbu hlášek a vtipných situcích, tak se z té bokovky, vyklube docela slušná záležitost. Jediné co to tak trochu brzí, je trochu slabší animace, neni to sice nic katastrofálního, ale místy je to dost znát, ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

čekal jsem jak obstojí Madagascar bez některých tahounů a ono to (ne)překvapivě šlape i bez Jelimána a dalších.Tučnáci se sice nevyhnou slabším chvilkám,ale ty jsou naštěstí zapomenuty díky spoustě funkčních a zábavných nápadů (osobně mě dostalo honička v Benátkách).V originálním znění navíc film využívá nejednu slovní hříčku a jsem celkem zvědavej,jak si s tím poradil dabing,který u animáků bývá většinou velmi zdařilý...80% ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Jakožto slušný rozjezd a origin čtyř militantních tučňáků to funguje zhruba první čtvrthodinu. S příchodem zlotřilého superpadoucha se to však rozplizne do barevné, bouchající supernudy, ze které dítěti sice očka přecházejí, ale dospělákovi z toho akorát cukají koutky, protože je to jednoduše blbé až hanba. A tohle my neberem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Premiéra filmu byla původně plánována až na březen 2015. (Stanleyyyy)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno