Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 1

Recenze (369)

Jinny 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že tyhle Tučňáky jsem si i ve svojem věku oblíbila v seriálových kraťasech a měla trochu obavy, jestli jejich skečovité příběhy utáhnou i celovečerní stopáž. Leč přechod na plátno zvládnuli pánové ve fracích s grácií. Od první minuty Tučňáci nečetří akcí ani slovním i vizuálním humorem. A nic z toho rozhodně není jenom pro děti. P.S. Ty chobotnice chci místo gumové kachničky do vany. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo slabo hodnotený animák. Necieli primárne na dospelejšie publikum, ako napríklad Coco. Ani nemá pomer dospelej a detskej zábavy dobre vyvážený ako Zootopia. Prináša však veľa vydarených nápadov a fórkov. Vtipné postavy na čele s bavorskými chobotnicami prefrčia akciou, za ktorú by sa miestami nemusel hanbiť žiadny zo starších Bondov. Zbesilosť, ktorá poteší hlavne svojou hravosťou a minutážou za ktorú stihnete pochrúmať vhodný počet sáčkov syrových chrumiek. Nie top animák, ale modré % sú zárez. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Samotní tučňáci jsou cool a super. Jejich protivník nenadchne, ani neurazí, naopak jemu podřízené jednotky chobotnic se mi líbily hodně (zajímavé charaktery) a byly nečekaným pozitivem. Konkureční tým vlka, medvěda, tuleně a sovy shledávám dost slabým článkem. Každopáně prťata se bavila a já také. Celkově slušný průměr. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Letos jsem moc animáků neviděl, ale myslím si , že jsem právě viděl ten nejlepší. Naprosto skvělý nápad, nechat tučňákům celý film. Líbílo se mi množství gagů, cameo role hrdinů z filmu Madagaskar, a hlavně skvělé hlášky naší party. Zápletky jsem se docela bál, ale naprosto mě překvapila a bavila, ačkoliv bylo jasné, že animák musí skončit pro uspokojení všech:) Těším se až na to mrknu podruhé, naprosto mě to uchvátilo! ( Doporučuju počkat pár minut, před opuštěním sálu) ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Tučňáky mám ráda jak v celovečerním filmu Madagaskar, tak v těch krátkých seriálech, co jsou ke zhlédnutí ráno na české nejmenované televizi. Ale tohle... z výsledku mám pocit, že jsem viděla Barbie film o teplym psovi a lednim medvědovi, kteří byli něco jako super bozi. Tihle Tučňáci z Madagaskaru jsou dělané spíš pro malé diváky a mně teda neoslovili, ač se o to snaží každou minutu, kdy mohou. Humor tučňáků totiž zůstává tak nějak při zemi a nemá šanci oslovit odrostlejšího diváka. Madagaskar je zkrátka vycucnutý jak vodová zmrzlina ze sámošky. Anebo jsem moc skeptická? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)
  • Benedict Cumberbatch, který se postaral o hlas vlka, musel ujistit tým, že dokáže správně vyslovit slovo "tučňák", neboť v jednom jeho namluveném dokumentu o Jižní Kalifornii jej několikrát po sobě řekl špatně. (P. J. D.)

Reklama

Reklama