Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (CinemArt)

(více)

Videa (30)

Trailer 2

Recenze (368)

necisty 

všechny recenze uživatele

Lidi z Dreamworku to pořád umí, ale jedno si musíme přiznat, že je to pořád pohádka pro děti. Jsem ale rád, že až se jednou budu se svými dětmi na něco dívat, tak to nemusí být nutně nějaká princezna Jasněnka nebo podobná hloupost. Šel mi teda mráz po zádech i ve scéně, kdy tučňáci přistávají se svými "kolegy" na jejich základně, myslel jsem, že je to hudbou Hanse Zimmera, který jak už jsem říkal by to dokázal i u Šmoulů, ale zvládl to i pán jménem Lorne Balfe. ... Vidím staré přátele, se kterými jsme pařili v zoologické. S nikým jsme se nepářili, k páření nedošlo! ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát nic umořilo vola; Příliš mnoho psů, zajícova smrt; Jak Pejsek s kočičkou pekli dort... a tak dále nějak by se tohle dalo dokola a dokola popisovat. Tučňáci jsou skvěle trhý nápad, pokud mají v rámci jiného filmu svá mimořádné nezvířecí akční potrhlá camea, možná ještě tak vlastní seriál s krátkými epizodami (neviděl jsem), ale celý film postavený stále na tom stejném, to nebyl dobrý nápad. Navíc to celé rozředěné nějakou skupinou/organizací North Wind, která tu co by další "cute animal" skupina je navíc a jen zdržuje a protahuje film. Přitaženost za vlasy je tedy OK, ale čeho je moc, toho je příliš a jen to podtrhuje skutečnost, že by se se vším ohledně "Madagascarů" mělo přestat dřív, než to od jen už trapné vykalkulované penězoždímačky dospěje do totálních sraček. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Skvělá rodinná zábava. V ohromném tempu, se super postavičkami, humorem pro staré i nejmenší a s pravda nehorázně konvenčním a neoriginálním příběhem, který ale v rámci svých ambicí v žádných ohledech nepokulhává a žene se vstříc očekáváním (zlikvidování padoucha, udobření s konkurenčními agenty, vývoj vojína od ňoumy do hrdiny) v opravdu parádním parodickém duchu. Viděl jsem už hodně vtipnějších animáků, ale málokterý mě svou živelnou náturou a kadencí více či méně zdařilých fórků takhle pozitivně nakazil... ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Vytáhneme oblíbené postavičky z jedné pohádky , nacpame je do druhé a budeme čekat , že se z toho lidi po..... Tak to asi řekli páni autoři , než natočili tenhle velice postradatelný film . Nebylo to vůbec vtipné , jak by člověk čekal . Děj doslova a do písmene jedno velké , trapné klišé . Ne , že by u toho člověk přímo usnul , ale ... Takhle primitivní děj by dokázal vymyslet i člověk s IQ pod 70 a na film tohohle ražení je to pro mě prostě málo a zároveň výsměch všem lidem , co za film platí . ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama