Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a dokonalými znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným nejmladším členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. A kdo je jejich hlavním protivníkem a největším padouchem? Nebezpečí se objeví v podobě doktora Octaviuse Brinea, výstředního génia a velice úspěšného vědce. Jak už to tak u zlosynů tohoto typu bývá, má za sebou strašlivou tajemnou minulost a hodně nesnáší všechny tučňáky. Navíc je to chobotnice, takže je padouchem opravdu dostatečně slizkým. Boj statečných tučňáků s Octaviusem je nelítostný, krutý a bez pravidel a díky tomu si ho taky všichni zúčastnění náramně užívají. A aby toho nebylo málo, naše špičková jednotka se setká s tajnou organizací Severák. Což je další elitní mezidruhová jednotka zaměřená na pomoc všem tvorům, kteří si sami nepomůžou. A tak naši tučňáci mají co dělat nejen s Octaviusem ale i s konkurenční agentskou partou. (Cinemart)

(více)

Videa (30)

Trailer 3

Recenze (369)

campix 

všechny recenze uživatele

Tučňáci byli bezpochyby jednou z nejzábavnější částí z animované série Madagaskar, a tak bylo jen otázkou času až vznikne i jejich samostatný film. Ten čas nadešel a do kin vtrhl další kasovní animovaný úspěch z dílny Dreamworks. Důležitou otázkou je zda budou tučňáci fungovat i ve velkém formátu s vlastním příběhem. Odpovědí je rozhodně ano, i když se o žádný velká zázrak nejedná. Jak jsme již zvyklý, tak řešení situací tučňáky je velice kreativní a efektivní. Bohužel se jim nedostalo kvalitního záporáka a celkově něčeho, co by je dokázalo odlišit od zbytku pelotonu. Zajímavá jména dabéru, naše oblíbené postavičky, bohužel se ale nejedná o nic zásadnějšího. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Neoriginální těžce ujetá slátanina, která nemá obdoby... A je neskutečně zábavná! Po epozodních rolích si tučňáci konečně ukradli vlastí film a zcela poprávu je to pecka. Kadence akce, hlášek, skečů a gagů je taková, že se člověk ani na chvilku nenudí.Zběsile šílené tempo je občas zaseknuto perfektním dialogovým humorem a když dokáže člověk vypnout mozek, tak se musí skvěle bavit... Solidní 4* ()

Reklama

hammer_head 

všechny recenze uživatele

Tučňáci z Madagaskaru jsou stejně jako Hulk famózní pouze v partě, ale na svůj vlastní film bohužel nestačí. Animák to nebyl špatný, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že to mohlo být lepší. Kdybych tučňáky neznal z předešlých filmů Madagaskaru, tak bych na tento snímek asi brzo zapomněl, zkrátka to bylo docela zklamání. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Tučniaci už vo filmoch Madagascaru vždy vyčnievali a bolí tí, čo robili najväčšiu srandu a bordel. A preto dostali vlastný seriál a tentokrát aj vlastný film. Zo začiatku sa pozrieme do ich minulosti, že ako rýchlo sa dali dokopy a vyrástli spolu. Ako našli Vojína, prečo Rico nikdy nerozpráva sa aj tak nedozviete. Hlavná dejová línia sa síce rozrástla o nové vedlajšie postavy, ale nie sú tak dobre spracované, aby Vás zaujali. Ale Tučniaci to ešte stále vedia a dokážu zabaviť malých i tích väčších. 77% - 4*. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Letos jsem moc animáků neviděl, ale myslím si , že jsem právě viděl ten nejlepší. Naprosto skvělý nápad, nechat tučňákům celý film. Líbílo se mi množství gagů, cameo role hrdinů z filmu Madagaskar, a hlavně skvělé hlášky naší party. Zápletky jsem se docela bál, ale naprosto mě překvapila a bavila, ačkoliv bylo jasné, že animák musí skončit pro uspokojení všech:) Těším se až na to mrknu podruhé, naprosto mě to uchvátilo! ( Doporučuju počkat pár minut, před opuštěním sálu) ()

Galerie (36)

Zajímavosti (7)

  • Film Tučniaky z Madagascaru, bol iba druhým animovaným filmom, v ktorom svoj hlas jednej z postáv prepožičal herec John Malkovich. Prvýkrát mal túto skúsenosť v animovanej snímke Beowulf (2007). (MikaelSVK)
  • Ovca, ktorá sa objaví vo filme ako rukojemník tajnej organizácie Severák, je tou istou ovcou, ktorá sa objavila aj v ďalšom animovanom filme od DreamWorksu, a to Ako vycvičiť draka (2010). (MikaelSVK)

Reklama

Reklama