Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Konečne ďalšia Sandlerova super komédia - pre mňa super obsadenie a úplne geniálny scenár. Príbeh pohodový a celkovo je stále na čom sa smiať. Síce je v jeho filmoch určitá podobnosť, ale mne tento druh humoru sedí a vždy sa znova na to rád pozriem. Dokonca ani Sandler nerobil fekálne vtipy, čo tiež oceňujem. Pohodová komédia, dvojica Sandler - Barrymore nikdy nesklame, typický Sandlerovský humor - irónia a sarkazmus. Celý dej príjemne ubieha, celý čas udržuje mierny úsmev na perách a párkrát sa zasmejete aj viac od pľúc - to keď sa do príbehu primieša typický Sandlerov humor. Pokiaľ ale nemôžete Adama Sandlera ani vystáť, rozhodne vám táto snímka názor na neho zmení. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

USA mají pořád obří problém s rasismem a důkazem je mmj. i tenhle film. Nesourodá dvojice mírně upjaté ženy a protivného odpudivého chlápka se dá dohromady až na africké superluxusní dovolené a to za přispění Afričanů, kteří jsou buď slizce sexuchtiví, tupí nebo neschopní. Což má sloužit k obveselení publika a také ke spojení dvojice, která by v reálném životě měla od sebe zdrhat, jak nejrychleji by uměla. Film předkládá i takové atrakce, jako jsou například „echt domorodé tanečky“, které si pro zasmání zkouší i zpovykaní, luxusem zhýčkaní běloši, alias bílí massa páni a paní opečovávání černoškým osazenstvem hotelu. Místy je to až nechutné. SHRNUTÍ: Kterak si v Africe zahrát na plantážníky a ještě přitom sbalit bílého opruza/opruzu. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE PŘIPRAVENI NA VZRUŠUJÍCÍ, ÚŽASNÝ A ROMANTICKÝ TÝDEN VAŠEHO ŽIVOTA? VÍTEJTE NA VAŠICH "RODINOVÁNKÁCH"... /// Po 5ti minutovým (celkem vtipným) randění ,,na slepo“ přichází (nic moc) pasáž, ve který zjistíme, že ti dva se vlastně potřebujou. Nic moc proto, že když jsou každej zvlášť, nemá to šťávu. (A nezachráněj to žádný parchanti!) Může to evokovat vzpomínky třeba na Krok za krokem, akorát tady k sobě (ne)hledaj cestu i dospělí. A uznávám, že je to vtipnější, než jsem čekal. (Škoda těch trapností.) Má jít vo rodinnou zábavu, takže nechyběj ani rodičovsky dojemný scény a já souhlasím, že z těch píčovin, co má v poslední době Sandler za sebou, je tohle z toho povedenější vědra. Navíc - Adam tady není ten trapnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám fotra pro svý parchanty. 2.) Romantická dovolená je tehdy, když hrajou vopice na housle. 3.) Thx za titule ,,p3tulkaa“ a ,,KillaNoFX“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Já se na takový filmy nedívám, ale tuhle dvojku (Adam + Drew) mám fakt rád, což se mi potvrdilo i tady, protože jsem se příjemně pousmál u romantiky typu 50x a stále poprvé, kde však hlavní roli hrají rozpadlé famílije a dovolená v Africe. Dlouho jsem film s Barrymokou neviděl, ČSFD mi napovídá, že přesně 10 let a zrovna zmíněnou padesátku, ale musím uznat, že na skoro čtyrycítku je fakt kost. Libílo se mi to, jako oddychovku můžu doporučit. 80% ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • The Thatoo Harmony, skupina, ktorá vystupuje vo filme, je preslávená juhoafrická acappella známa ako Junior Mambazo. Skupina Hot Water z Kapského mesta a ich pieseň "Wamkelekile" je však jedinou juhoafrickou piesňou, ktorá sa objavila na soundtracku. (figliar)
  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)
  • Na začátku filmu, kdy jsou Lauren (Drew Barrymore) a Jim (Adam Sandler) v restauraci, si Lauren pobryndá halenku. V každém dalším záběru je pak ale halenka pobryndaná trochu jinak. (Amper01)

Reklama

Reklama