Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 6
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 6

Recenze (64)

dragon94 

všechny recenze uživatele

"Jmenuji se Stephen Jamenson. A jsem jeden z lidí zítřka.. Našim schopnostem říkají 3T. Telepatie, telekineze, teleportace... Probíhá stínová válka mezi námi a Ultra. Tajnou organizací, která nás loví. Jediná cesta jak zachránit, můj druh před vyhynutím, je najít mého otce. A jediná cesta jak toho dosáhnout je pracovat pro nepřítele." Tak těmito slovy začíná většina epizod tohodle velmi povedeného seriálu. V začátcích se sice jednalo o celkem průměrný počin, když však vydržíte koukat tak se vám seriál odvděčí hned několikanásobně, neboť od 15tého dílu přichází epizody, z nichž některé překonávají i konkurenci Agentů Shieldu nebo seriálu Arrow a hlavně vás staví před otázku, komu z těch dvou zlých chlapů vlastně lze věřit, neboť do vás hustí úplně něco jiného. Ano skutečně od 15tého dílu vede cesta plná napětí, skvělích scén a zajímavě udělaných soubojů, až k naprosto dokonalému Cliffhangeru, před závěrečnou epizodou. Samotná závěrečná epizoda však není nic extra, ale pořád se jedná o velmi dobrý nadprůměr. Za zmínku jistě stojí postava herce Marka Pellegrina jehož provedení Dr. Jedikiaha Price je naprosto úchvatné a divák si nemůže až do závěrečné epizody u něj být ničím jistý a vlastně ani potom ne. Je to takový ten typ člověka co se na vás usmívá a přitom pošle vražené komando zabít vaši nejlepší kamarádku. Už jen kvůli němu stojí seriál za to shlédnout. Pokud hledáte seriál s lidmi se schopnostmi, jenž se ty schopnosti nebojí využívat tak tenhle seriál můžu vřele doporučit. Bohužel seriál po první sérii končí s docela uzavřeným koncem, jenž má na konci ještě 5 minut co otvírají děj pro sérii druhou, ale ty se dají bez problémů odmyslet. Celkově seriál hodnotím 4* 79% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další televizní seriál o lidech mající různé nadpřirozené schopnosti, tentokráte v pojetí teenagerů, což také odpovídá celkovému pojetí a tím i vzniku určité doby na zvyk. Opět je tu nekonečný boj těch hodných s těmi zlými a stejně jako např. u seriálu ´Hrdinové´ se dějová linka motá pořád u stejného motivu, který každým dílem začíná svoji neoriginálností značně nudit a doslova odpuzovat. Tento seriálový počin neskýtá být ničím zajímavým, tudíž se mi zdá naprosto zbytečným. ()

Reklama

xtraper

všechny recenze uživatele

Seriál bych nezatracoval, jen je pro jinou kategorii diváků, Já jsem osobně vydržel pouze 1. díl. V jednu chvíli je hlavní hrdina "náměsíčný" a probouzí se v manželské posteli mezi sličnou sousedkou a nabouchaným sousedem a v další chvíli zastavuje myslí vystřelené kulky... Jak jsem řekl, seriál bude mít spoustu příznivců, já ovšem hodnotím jen 1. díl a dávám 1*. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Ano, tihle Lidé zítřka skutečně vypadají, že se vydávají ve stopách Jumpera, až tak špatně to totiž vypadá.. Ani ne tak X-Men či případně Misfits, jako spíš Smallville se všemi jeho kiksy, mezi nimiž mě snad nejvíc irituje to užívání deus ex machina.. Po pilotu se zdá, že další epizody nechám raději skutečně na Zítřek a hodnocení pro jiné Lidi.. I když..;) ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Pilot:Tradiční CW výplach inspirovaný tucty podobných filmů (Jumper, Push, Jsem číslo 4...) a vlastně nemá ani moc co nabídnout. Postavy jsou nudné, dialogy tahají za uši a člověk si jenom nudně odškrtává všechny žánrové propriety a rádoby zvraty. Akce je ale hodně fajn, který jakž takž uteče. Pár dílů tomu ještě šanci dám, ale žádný extra potenciál do budoucna bohužel nevidím. 60%........A má slova se bohužel v dalších epizodách vyplnila a z Tomorrow People se vyklubal přesně ten průměrný teen výplach, jenž s radostí vynechám. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama