Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (588)

hammer_head odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt síla. Na filmy ze studia Asylum se člověk musí dívat s nadhledem, jinak to snad ani nejde, ale co je moc to je moc. Nenapadá mě vůbec nic, proč bych měl dát aspon jednu hvězdu. Jediný klad, který jde tomuto filmu přisoudit je, že ho můžete dát jako dárek nějaké osobě, kterou moc nemusíte nebo spíš, kterou nesnášíte. Díky této kravině budete mít dárkové formality za sebou a ještě vás potěší, že ten dotyčný ztratí 86 minut svého dosavadního zbytečného života. ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film tak zatraceně epický jako poslední půl hodina, tak je to kult všech kultů a jdu to všem nacpat do hlav. Nicméně bohužel to téměř celou hodinu nefunguje a je to jen nuda a pak podle mne Asylum neplní svůj účel. Jasně, je tam žralok v bazénu, odpadní rouře, obýváku. Ale dobře...asi si jen připravovali půdu pro závěrečných 20 minut, protože ty jsou tak maximálně monstrózní! Těžko těžko hodnotit. První hodina za odpad!, protože je nudná nuda, zbytek za odpad!, protože je to nejlepší závěrečná bitva a epické finále, jaké jste kdy viděli. Safra, mohl jsem to k smrti milovat, kéž by tempo drželo celý film. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Pokud existuje nebe, určitě v něm kromě andělíčků lítají i mraky žraloků! A jestli přijdu do pekla? Tam žraloci plavou v kotlích, spolu s potrestanými hříšníky. Říkal to náš pan farář (a drbal se přitom na hřbetní ploutvi). Z oltáře na něj smutně shlížel kladivoun, na hlavě trnovou korunu z rybářských háčků a rozhozené ploutve přibité na kříži. Znáte to, mládež se nám už nemodlí, a to ani k čelistem na nebesích, lidi se bez zábran globálně oteplujou a tím dochází ke změně klimatu. Nakonec přijde trest Boží. Zde tedy trest od Asylum. Z nebe začnou pršet žáby, vlastně žábry. Tornádo vcucne pár tisíc paryb a pak je shodí na hlavu, jak při kobercovém náletu. El Niño - El stupido! Po celou stopáž filmu blbé jak troky (ve kterých samozřejmě taky plavou žraloci), ale neskutečně zábavné – řehtal jsem se jako kůň, resp. mořský koník a spokojeně se tlemil jak debil. V českém jazyce neexistují dostatečně expresivní výrazy pro popis této ultrabrutální parybí kokotiny. Nutno vidět! Natočeno podle skutečné události. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I'm gonna need a bigger…vomit bag! Téměř hodinu a půl trvající plot hole, ve kterém paryby unáší povětrnostní vlivy, ale já nebyl unešen vůbec. Zatímco barovou stoličkou ozbrojený John Heard pochopil, kdy odejít, novodobý Jonáš Ziering vydržel až do konce. Není se co divit, po zkušenostech s čelistmi Tori Spelling už tohle byla brnkačka. Ovšem bacha na šestku..! Apropo, kdo zhlédnul všechny díly má můj bezmezný obdiv, ale zároveň by se měl zamyslet nad svým marnotratným přístupem k času.. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bouře dala žralokům křídla! Děsivá tornáda nasála hejna hladových žraloků a ti nyní dopadají na Los Angeles. Zuřící bouři není nic svaté, ba ani věhlasný nápis na skále - HOLLYWOOD! Město je zaplavováno proudy vody a žraloci pronikají skrze kanalizaci do ulic, kde loví. Další se snášejí z nebe a dokonávají dílo zkázy. Skupinka neohrožených vedená Finem se snaží zubatou invazi zastavit. No prosím, lidé se bojí tornád, a přitom do nich stačí hodit bombičku a je po problému. Fantastická komedie pobaví ty, kdo se nechají. Nápad s létajícími žraloky je skvělý, použití motorové pily báječné! A kdo by si myslel, že rozčísnutí letícího žraloka ve vzduchu je vrchol, pak ještě neviděl skok po hlavě s motorovkou do chřtánu. Kromě absurdních scén je největší slabinou filmu triková stránka. Vlastně nesmyslné scény pobavily, takže být lepší triky, šel bych s hodnocením ještě výše. Představte si, že jdete po cestě, letící žralok vám ukousne ruku, pak vám další spadne na nohu, zahryzne se do ní a ve finále vám na hrudi přistane třetí...to nevymyslíš. A takhle ta žraločí série pěkně začala.... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Záběry na exteriér Finova (Ian Ziering) baru jsou skutečné jako na Santa Monica Pier. Interiéry byly natáčeny jinde. (sir-dave)
  • Fin (Ian Ziering) říká "Semper Paratus", v překladu "vždy připraven", což je motto Americké pobřežní stráže. (sir-dave)
  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama