Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film tak zatraceně epický jako poslední půl hodina, tak je to kult všech kultů a jdu to všem nacpat do hlav. Nicméně bohužel to téměř celou hodinu nefunguje a je to jen nuda a pak podle mne Asylum neplní svůj účel. Jasně, je tam žralok v bazénu, odpadní rouře, obýváku. Ale dobře...asi si jen připravovali půdu pro závěrečných 20 minut, protože ty jsou tak maximálně monstrózní! Těžko těžko hodnotit. První hodina za odpad!, protože je nudná nuda, zbytek za odpad!, protože je to nejlepší závěrečná bitva a epické finále, jaké jste kdy viděli. Safra, mohl jsem to k smrti milovat, kéž by tempo drželo celý film. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Nemám rád prvoplánově špatný braky snad krom studia Troma, který v tom umělo plavat. Čemukoli s nálepkou Asylum se vyhýbám, ale sem mě přeci jen zlákalo jak mám rád žraloky a taky nápad, že se z oceánu ženou tornáda co po cestě nabrala všechny tyhle sráče a chystaj se je hodit na L.A. - to mi přišlo celkem sympaticky dementní. No, nevím co jsem čekal... přesně od půlky jsem se unudil. Plus prostě nezkousnu, že ty žraloci vypadaj jak z devadesátkový videohry. Filmy bez špetky talentu. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se cítil v ulicích velkoměsta bezpečně. Stačilo totiž umět pouze hbitě prokličkovat mezi feťáky, loupežníky a přenašeči infekčních chorob. Jenže to ještě žraloci nepadali z nebe, nešplhali po laně a ani neskákali zavřeným oknem do místnosti. Nyní musím začít trénovat úderové techniky hasičákem a cílené máchání motorovou pilou. Já to dám. Jen mě mrzí, že tohle mohla být vynikající komedie, kdyby na konci trochu neztratila tempo a kdyby se nebála přiznat, že je komedií. Hrůzu a napětí to v sobě prostě nemá, ale srandy je v zatopeném L. A. hromada. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zasáhla mě do oka plochá ploutev žraloka. Krční svalstvo vzápětí v jeho mocném tisknutí. Bylo by to v pohodě, kdybych plaval ve vodě. Jenže holé neštěstí - vždyť já jsem na náměstí! /// Skončila chvíle poezie. 86 minut dlouhé filmové poezie, která v jeden páteční večer rozplakala hned tři chlapy najednou. Jeden z nás brečel upřímně, druhý nadšením a třetí zděšením, protože jako jediný věděl, že nás čekají další tři díly... Já kdybych uděloval Nobelovu cenu, tak teda neváhám ani chvilku. Proletět Vesmírem je hovno, Felixi! Koukej na Stýva, jak lítá skrz žraloky a tahá z nich přitom kozatý kočky. Žralokonádo navždycky změní můj pohled na film, na Stýva i na žraloky. ()

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Ľudia zlatí, no čo vám budem hovoriť. Hnoj 1. kategórie. Tomuto humusu môže konkurovať naozaj už iba Piraňa. Už od čias Beverly Hills sa mi zdal Ian Ziering nejaký pošahaný, ale tým, že prijal úlohu v tomto "filmovom klenote", tak to je už naozaj na tabletky. Niektoré filmy by mali zamknúť do titánovej škatule na dvanásť západov a hodiť do tej pekelnej diery, čo vraj našli kdesi v Kazachstane, nech sa na ne čím skôr zabudne. Najviac ľutujem toho, že som stratil 86 minút môjho drahocenného voľného času sledovaním tohto výplachu. Asi si idem v tichosti poplakať. 5/100 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení probíhalo v americký městech Los Angeles a Santa Monica ve státě Kalifornia. (Terva)
  • Premiéru filmu sledovalo 1,37 milionu diváků. Když se film týden po své premiéře dne 18. července 2013 vysílal znovu, vysílání sledovalo 1,89 milionu diváků (což je nárůst o 38 %). Třetí vysílání Sharkanda sledovalo již 2,1 milionů diváků. Sharkando tak připravovalo rekord pro nejvíce sledované originální filmové doplnění v historii Syfy. (Worry77)
  • Robbie Rist, přestavitel řidiče autobusu, spolupracoval při psaní několika písní obsažených v soundtracku. (sir-dave)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama