Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (589)

maseer2 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Bude pršet, žraloci lítají nízko při zemi.. ukrutně debilní nebetyčná sračka, což je samozřejmě přesně to, co jsem od tohohle ultimátního braku s nejulítlejším námětem za poslední roky (nebo všech dob?) očekával.. rovněž jsem ale čekal, že to bude prdel a že si film bude dělat víc srandu sám ze sebe, přičemž ani jedno z toho se tady moc neděje.. šťáva tomu dojde asi po půl hodině a pak už Sharknado (to "WTF???!!!" na adresu geniálně dementního názvu si prostě nemůžu odpustit) vlastně jen nudí, což je ke konci už dost ubíjející, jelikož by tomu stačilo tak 50 minut stopáže.. jasně, člověk se i tak občas (vlastně často.. vlastně all the time..) uchichtne ve stylu "pane bože, jaká existence tuhle slátaninu vymyslela?", ale jinak to prostě až na pár výjimek vtipné není.. P.S.: pusťte si to jedině na sračku zmaštění, pak věřím, že to musí být nepřekonatelnej zážitek.. mně se takový rozpoložení bohužel zrovna nepoštěstilo :)) ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Zasáhla mě do oka plochá ploutev žraloka. Krční svalstvo vzápětí v jeho mocném tisknutí. Bylo by to v pohodě, kdybych plaval ve vodě. Jenže holé neštěstí - vždyť já jsem na náměstí! /// Skončila chvíle poezie. 86 minut dlouhé filmové poezie, která v jeden páteční večer rozplakala hned tři chlapy najednou. Jeden z nás brečel upřímně, druhý nadšením a třetí zděšením, protože jako jediný věděl, že nás čekají další tři díly... Já kdybych uděloval Nobelovu cenu, tak teda neváhám ani chvilku. Proletět Vesmírem je hovno, Felixi! Koukej na Stýva, jak lítá skrz žraloky a tahá z nich přitom kozatý kočky. Žralokonádo navždycky změní můj pohled na film, na Stýva i na žraloky. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Sharknado konečně (konečně!!) přináší odpověď na dvě zásadní otázky, které trápí všechny opravdové televizní diváky už bezmála čtvrt století. Tedy 1) Jak bude Steve Sanders vypadat a žít v padesáti? (bude to pořád stejný fešák, bude ještě surfovat, bude pořád bohatý, atd.) A 2) Co by se stalo, kdyby na Beverly Hills vpadlo smrtící tornádo, které v nedalekém moři nacuclo kromě vody i stádo krvelačných, vykutálených žraloků? Co k tomu říct jiného než - ano, konečně jsme se dočkali! Inu - 1) Steve - který si nechává říkat Fin, ale tím nikoho neoblafne - je na stará kolena pořád sekáč, chlap jak hrana, nejlepší surfér široko daleko, a třebaže mu aktuálně manželka souloží s afektovaným hejskem v jeho vlastním domě, nic si z toho nedělá a užívá si pohody svého bárečku na pobřeží LA. A žil by tak nejspíš do konce života, kdyby nám tedy scénárista nedal odpověď i na druhou otázku. 2) Apokalyptická bouře zaplaví ulice města andělů a kde se vzali, tu se vzali, z vody, ze země i ze vzduchu najednou začínají útočit krvežízniví žraloci. V bezpečí nejste skutečně nikde - ať už stojíte po pás v moři deset minut poté, co kolem vás začínají umírat lidé a všichni řvou "žraloci!" a "utíkejte!"; nebo se snažíte vyřešit rodinné problémy v domě vysoko na kopci, cca 10 km od pobřeží. Žralokonádo nezná slitování! Suché hlášky, surfing, motorové pily, sličné dívky, botox, šplhající žraloci, tornáda (tři!)... tenhle film to má všechno. Ostatně, jak moudře praví německý plakát: Sharknado - Genug gesagt! A ten konec! Klasa. 60% ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Dost velká kravina, kterou jsem se snažil brát jako srandu, ale to fakt nejde tohle. Ten nápad byl sranda a občas mi tam něco přišlo fakt hustý, jenže to provedení je docela děsný. Grafika je fuj, i když chápu, že na tenhle film tolik peněz asi nedostali. Ale herecký výkony jsou jedna velký tragédie. I když jako co se dá čekat od Tary Reid, která je tam jen od toho, aby ječela a byla "hezká." ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Problém těchto žraločích (nebo všeobecně animal) hororů od SyFy, které mají obrovský zábavný potenciál je, že se berou obrovsky vážně a ani vyšeptalé hvězdičky minulých dekád (Tara "prcičky" Reid a Ian "Steve" Ziering), tento dojem příliš nenapraví... Sharknado mohla být úžasná zábava ve stylu Písečných žraloků, ale to ne, zábava půjde stranou, pojmeme to zcela vážně, řekli si asi tvůrci... Každopádně za skok s motorovou pilou do žraloka jeden kousek dám... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)
  • Posledný príspevok herca Coryho Monteitha na sociálnej sieti Twitter pred tým, než zomrel v hotelovej izbe vo Vancouveri na predávkovanie, bol práve o tomto filme. (odmocnina)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama