Reklama

Reklama

Brooklyn 99

(seriál)
  • USA Brooklyn Nine-Nine
Trailer 2
USA, (2013–2021), 56 h 25 min (Minutáž: 21–43 min)

Režie:

Dean Holland, Michael McDonald, Craig Zisk, Victor Nelli Jr. (více)

Hudba:

Dan Marocco

Hrají:

Andy Samberg, Stephanie Beatriz, Terry Crews, Joe Lo Truglio, Melissa Fumero, Andre Braugher, Andrey Ivchenko, Dirk Blocker, Joel McKinnon Miller (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(8) / Epizody(153)

Jednou kamerou snímaná komedie Brooklyn 99 o tom, co se může stát, když talentovaný ale lehkomyslný detektiv dostane nového nadřízeného, který si má hodně co dokazovat. Detektiv Samberg je dobrý polda, který se nikdy nepředřel ani nedodržoval pravidla. Protože je mezi kolegy rekordmanem v počtu zadržených, je jeho kariéra přímo hvězdná. Alespoň do doby, než na okrsek přijde nový velitel, kapitán Braugher, který místnímu střelci připomene, že musí dodržovat předpisy. (TV Prima)

(více)

Videa (177)

Trailer 2

Recenze (199)

Drnqonovic 

všechny recenze uživatele

Vtipný a zábavný sitcom. Seriály z policejního prostředí sice nemusím, ale 99 si mě získalo. Andy Samberg vládne, ale nejradši mám stejně Terryho Crewse. Bohužel, 8 série pro mě neexistuje; kde se tvůrci dokázali poprat s důležitými tématy s nadhledem a nezaujatostí (kupříkladu Terryho zatčení, homosexualita kapitána Holta), v závěrečné sezoně je naopak všechno cpáno do krku s úpěnlivou snahou určovat, co je a co není správné. Díky, nechci. Je to škoda, protože 99 za shlédnutí stojí. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Po první sérii: k postavám (s výjimkou citově plošší míšenice) se cesta hledá trošku déle, ovšem nakonec chytnou a pouštět se jim moc nechce. Klíčový figurín Peralta vámi bude buď nenáviděn, nebo milován, spoludetektiv s trisomií jedenadvacátého chromozomu ozvracen, nebo litován, zbytek.... patrně překvapeně tolerován. Humor není přehnaně třeskutý, ale na takové to domácí žvýkání, prostě výmluvu, proč ještě nejít do ložnice, postačí. ()

Reklama

stepankoby1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"One thing you couldn't figure out was how to grow up. I think you've finally figured it out." Komedie vtipnější, konzistentnější, sevřenější a celkově lepší, než by měla jakékoliv právo být. A to i přes nespočet drobných problémů jako občasná šablonovitost filler epizod, odnikudnost a vyšumění pár vedlejších dějových linek a absence vývoje nebo alespoň vypointování těch monotónnějších z tahounů - Hitchcocka a Scullyho. Halloween heists rule. PB&J. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 34 Dokoukáno: 15+1 Zahozeno: 21 _ Na tohle jsem se docela těšil, přeci jen takové množsví známých tváří. Vtipný mi to ale moc nepřišlo a pořád jsem čekal kdy to příjde a ono nic. O to víc nechápu to hodnocení na IMDB a Zlatý globy. Vtipy mi přišli takové hodně jednoduché/primitivní a ani úsměv mi nevykouzlili. Příběh docela ušel a pravděpodobně budu pokračovat i druhou sérií, už jen abych věděl jestli to daj dohromady, když se jí Jake vyznal. 60% ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Tak jako obsazení celkem kult, že jo. Samberg jede, Terry Crews už je takovej míckej Srstka. Jako i ty fórky se snaží, že jo, celý je to hodně takový strašně funy, i teplá černá buzna hraje šéfa.....Ale kurva se to táhne. Chybí tomu dost jasnej záměr a ta nenápadná cenzura všem eventuálních dobrej gagů je vážně trapná. Moc prostoru tahle jednotka u mě nedostala, ale pro zatím, si ho nezasloužila. EDIT : Prostor nakonec tahle komédie dostala dostatečný, ale nepřesvědčila. A postavy, který to měli táhnout, jsou nakonec tak nesnesitelný a tudíž to nemá smysl sledovat. Především Stojí proti žánrová rivalka Angie Tribeca. ()

Galerie (1 732)

Zajímavosti (19)

  • Po oficiálnom oznámení, že Melissa Fumero získala rolu Amy Santiagovej, sa Stephanie Beatriz rozplakala. Pravidelne totiž navštevovala castingy do seriálu a myslela si, že tvorcovia neobsadia dve latinskoamerické herečky. Nakoniec však získala rolu Rosy Diazovej. (dendev)
  • Stephanie Beatriz je bisexuálna v reálnom živote a tvorcom navrhla, aby túto charakteristiku začlenili do jej postavy, čo aj urobili. (zajo91)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Reklama

Reklama