Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (57)

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční rádius tohoto filmu sahá od ztřeštěné komedie až po sentimentální rodinné drama. Věčně se rozčilující Robin Williams se snaží v posledních minutách života dohnat to, co se mu dva roky nedařilo. A činí to velmi krkolomně, freneticky a hlavně s plným rozčílením. Určitý náboj a švih v sobě film nesporně má, byly chvíle, kdy jsem se zasmál, i když jich mohlo být více a také chvíle, kdy mi bylo ouzko. Problémem je občasné tápání, kudy jít dál a nejedny prvoplánovitě sentimentální výlevy na už poněkud ohrané téma "až na prahu smrti si uvědomuji, jaké hodnoty jsem v životě zanedbával", u kterého je však jistota, že vždy musí alespoň částečně zafungovat. Robin Williams předvádí svůj standard, včetně jeho monotónních grimas a podle mě jej tak trochu předčila i potrhlá doktorka Mila Kunis. Peter Dinklage je zde více méně upozaděn. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nefunguje. Pár světlých momentů nezachrání jinak slabě zahranou sbírku zbytečností, patetických best of a vůbec tak nějak všeho zbytečného v podobných snímích. Sympatické obsazení si naneštěstí vybírá také slabší chvíli a tak není Angriest Man in Brooklyn ničím jiným než jen komediálním zklamáním, které neospravedlňuje ani tu necelou hodinu a půl kterou vám zabere. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Labutí píseň Robina Williamse na ohrané téma "Co by jste dělali, kdyby vám do konce života chybělo jen několik okamžiků". Williams jako neustále vytočený budoucí nebožtík obstál, až z toho zamrazilo, hezky se koukalo na Milu Kunis a potěšil Peter Dinklage. Co se příběhu týče, tak mi připadalo, že sám moc neví, jestli chce být komedií, nebo dramatem. Vznikl z toho takový kočkopes s řadou patetických proslovů, lehce úsměvných momentů i dramatických chvilek, přičemž všechny tyhle ingredience spolu ne vždy dokázaly spolupracovat, ale i díky rozumné stopáži se na to koukat dalo. 60% ()

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Film je podle mě určitě zajímavý svým tématem a pojetím, stejně tak i postavami. Musím říct, že podobný film jsem nikdy neviděl. Na druhou stranu má film dost hluchých míst, trošku nešťastně také byla zjednodušena situace a celkově setkání se synem. Plus za výkon Robina Williamsa, Mily Kunis i Petera Dinklage. Pravděpodobně kvůli minimalistickému pojetí (a kvůli Peteru Dinklagovi) mi film připomínal Death at a Funeral. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to poslední film Robina Williamse, který půjde ven, ale je to jeho poslední, jehož premiéry se ještě dožil. Mrzelo mě, že zemřel a tenhle film jsem tu měl. Pustil jsem si ho a musím uznat, že to není nic skvělého, ale je to klasický film, kde Robin dokáže hrát na emoce, a to jak ve smyslu komediálním, tak i ve smyslu dramatickém. Dokáže chytnout za srdce. ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama