Reklama

Reklama

Obsahy(1)

28-ročná Megan (Keira Knightley) má zamestnanie, ktoré nie je primerané jej vysokoškolskému vzdelaniu, a prechádza urputnou krízou poškolského veku. Je vhodená do života dospelých, bez kariéry, motivácie či plánov o svojej budúcnosti, a tak pohodlne zostáva v úzadí, zatiaľ čo jej priatelia dosahujú rôzne míľniky a oslavujú nové a nové úspechy. Keď ju jej stredoškolská láska Anthony (Mark Webber) požiada o ruku, Megan spanikári, no naskytne sa jej nečakaná príležitosť na útek. Na týždeň sa skryje v dome jej novej kamarátky, šestnásťročnej Anniky (Chloë Grace Moretz), a jej životom unaveného slobodného otca Craiga (Sam Rockwell)... (figliar)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (131)

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Film Laggies vypráví o dětech, co už odrostly, ale pořád zůstavají dětmi. Jestli je to dobře nebo ne, to ukáže až čas. No a já si myslím, že v tomhle případě bylo dobře, že Keira zůstala dítětem, protože bych se nejspíš rozhodla stejně. Jen škoda, že Keira nedokáže dýchat se zavřenou pusou. A na Chloe je mi sympatické, že Keiru podržela a na plakátu má taky otevřeno. A teď vážně: v tomhle filmu to Keiře Knightley opravdu sedlo. Jak ta role, tak vývoj, jakým procházela. Asi proto dávám čtyři hvězdy, protože ač nešlo o žádný akční biják, přesto jsem film napjatě sledovala. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Najprv veľmi milé prekvapenie ohľadom námetu a deju, ktorý sa vyhýbal schematickosti a klišé. No a potom ten koniec... Nejako som to tušil, ale v kútiku duše som veril, že keď už celý čas sa to nesie v tej indie atmosfére, tak to tak zostane až do úplného záveru. Odhliadnuc od toho, že aj samotný príbeh bol miestami dosť absurdný, aspoň to bolo originálne a v podstate aj zaujímavé. No na záver môžem povedať len jedno: Kiežby sa to skončilo o pár minút skôr, po scénke na letisku. No bohužiaľ, záver mi dojem pokazil a skĺzlo to u mňa niekam na hranicu priemeru. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Často, aby sa človek mohol v živote posunúť vpred, musí najskôr za sebou spáliť všetky väzby na minulosť... Pravda. Niekedy sa vážne inak nedá, pričom film tu veľmi príjemným a oddychovým spôsobom podsúva túto posmutnelú myšlienku. Skrátka vážna téma sa tu rozoberá spôsobom, ktorý diváka neodradí, naopak, veľmi príjemne ho naladí, čo je veľké plus. 70/100 Videné v rámci - Project 52 Films by Woman. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo že existuje film, ve kterém mi Keira může přijít sympatická. Ten film se jmenuje Laggies. Samozřejmě kvalitu táhne směrem nahoru můj oblíbený Rockwell, který i přesto že zde hraje hodně tlumeně a nepředvádí žádnou velkolepou šou, tak je obrovským sympaťákem. Laggies je přesně ta příjemně nenápadná romanťárna, na kterou se můžete v podívat se svou manželkou a netrpět u ní. 60% ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

ani nevím, co mě vlastně nakonec přimělo si film pustit, asi jedině ten Sam Rockwell, o to silnější zásah přišel. člověk k tomu musí mít nějaký osobní reálie, aby se mohl identifikovat s hlavní hrdinkou, ale to se přesně stalo mně, chvílema mě to až dojímalo, a i takový různý minimoudra mi přišly strašně pravdivý. a ten Sam zafungoval. dojem 5* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama