Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

JAFARŮV NÁVRAT je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi a začíná práv tam, kde jsme opustili první díl. Ačkoli se to zdá nemožné, zlý kouzelník Jafar unikl z lampy. A co víc, je nejmocnějším džinem ze všech! Jediné, na co teď myslí, je pomsta Aladinovi! Mezitím se do kouzelného města Agrabahu vrátil zábavný Džin. A má plno historek ze svých dobrodružných cest kolem celého světa. Jeho přátelé je rádi poslouchají, ale teď navíc potřebují i Džinovu kouzelnou sílu, která je chrání před zlým Jafarem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

renoarko 

všechny recenze uživatele

O poznanie horšia animácia ako pri jednotke a príbeh mohol byť tiež prepracovanejší, ale až taká katastrofa to nebola, zopár frkov sa aj podarilo. Na jednotku sa to však nechytá ani z rýchlika. Páčil sa mi však Jagov prerod (pretože stále verím, že v každom človeku/vtákovi //*to zase vyznelo, čo? :D*// sa nájde kúsok dobra). Ale aj tak: DALO SA TO SPRAVIŤ LEPŠIE! ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Absolutně tragické pokračování, které nedoporučuji nikomu. Nemá to scénář, logiku (Jasmína Aladinovi nevěří a za 5 minut zpívá o tom jak ho miluje?) a po dějové stránce to též za moc nestojí. Jafar se zde rozjede až tak zhruba v 30 minutě ze 66 Jasmína a Aladin jsou tam do počtu a co je nejhorší Jago už nehláškuje a o písních se radši ani nevyjadřuji . 20 procent za jednu vtipnou scénu s Jafarem na té popravě a 20 za film více si to nezaslouží, Těch 56 procent co to aktuálně má je těžký úlet kdyby to netočil Disney má to tak 40. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Najpredávanejší Direct-to-video snímok v histórii filmu ( len v USA to bolo 15 miliónov predaných nosičov a vyše 300 mega tržieb ), si zaslúži ovácie snáď len za tento míľnik. Kvalitatívne je to ale riadny zostup dole ( teda oproti kinohitu z roku 1992 ) a to jak animačne, tak scenáristicky. Každopádne tá niečo vyše hodinka zbehne naozaj rýchlo, hlavne vďaka rýchlemu tempu a gagom, ktoré možno prídu sympatické tak maximálne tým najmenším, ale aspoň malý úsmev to na tvári vyjaví. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Typická disneyovká dvojka a oproti jedničce (a i trojce) fakt špatná. Džin je pořád totální pán a Jasmína pořád nejhezčí princezna, ale zbytek za moc nestojí. Odbytá záležitost, na které není vůbec, ale vůbec nic zajímavého. Vtipné to není, zábavné jen málokdy a songy jsou už spíš otravné. Ale je to krátké. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Ona uz charakteristika "direct to video" dava tusit, ze to zazrak nebude, a bohuzel opravdu nebyl. Kvalitativni skok v animaci, kdy sablony porad jeste odpovidaji puvodnimu filmu, ale v pohybu uz to pak tak nevypada a uz to neni ani tak propracovany. Dobre lze hodnotit pouze prevrat otravnyho Papoucha v dobraka a samozrejme absenci jakyhokoliv zpivani. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Jediný film z trilógie, v ktorom v českom dabingu Sabina Laurinová spieva "Jasmínine party". V prvom a treťom filme jej síce prepožičala hlas tiež, no v piesňach sme počuli spievať dabingovú herečku Janu Mařasovú. (matthew.17)
  • Ve scéně, kdy se opičák Abu pokouší ukrást drahocený šperk v podobě květiny, je hned několik chyb. Ve váze jsou dvě květiny. Opičák sebere obyčejnou květinu a následuje záběr na vázu s oběma květinami. V dálším záběru opičák zahazuje obyčejnou květinu a hned následuje záběr na prázdnou vázu. Drahocenou květinu však opičák z vázy vytahuje až v dalším záběru. (Thanoris)

Reklama

Reklama