Reklama

Reklama

Epizody(16)

Obsahy(1)

Milan Šteindler v hlavní roli nového televizního sitkomu jako kročehlavská perla Jaruš Beranová. Máma Beranová vládne svojí rodině rukou přísnou, ale spravedlivou. Do života se jim sice neplete, ale když se její syn Marek rozejde s přítelkyní Maruškou, něco přece udělat musí! (oficiální text distributora)

Recenze (170)

PamelaJJK odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnotit seriál (sitcom) po prvním díle by se asi nemělo, ale ke sledování druhého (a dalších) dílu mne nic nepřinutí. Absolutně NIC!!! Ani kdyby tam hrála Angelina Jolie (a třeba i nahá). Humor? Žádný!!! Všechno to působí neskutečně amatérsky a trapně. Ani jednou jsem se nezasmál (ani nepousmál). Herecké obsazení je sice parádní, ale nezachrání ani tu jednu hvězdu. Bohužel se jedná o bezkonkurenční oslovinu a propadák. ()

Djoker

všechny recenze uživatele

Šteindlera jsem celkem uznával do doby, než si začal ulítávat na teplým přízvuku v rodinném paskvilu jménem Gympl. Tam mu nedošlo, že mluvit jako buzna není z dlouhodobého hlediska příliš zábavné a je potřeba dodat i obsah, což se u nováckých seriálů podaří tak jednou za pět let. Bohužel mu nedošlo ani to, že převlekové komedie už dávno neletí. Kdyby se jednalo alespoň o originál, tak tomu jednu pecku za snahu dám, ale jako vykrádačka s českými reáliemi to nestojí ani za zmínku v programu. Šteindler má paruku, sukni, vytahaný umělý kozy a čeká, že 50% je hotovo. Haha, není. Když navíc většina scének stojí na převlecích i ostatních postav a fórky se zase týkají výhradně peněz, práce a sexu, tak je asi všem jasné, že u stokrát omleté trapnosti není potřeba ztrácet čas. Naprosté dno. ()

Reklama

kormoran 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu: Chvilku mi trvalo si zvyknout na zvláštní projev Panmámy v podání pana Šteindlera a měl jsem chuť to nedokoukat. Pak se ale objevila Vanda Hybnerová a tak nějak jsem si řekl, že tomu dám šanci. Nakonec jsem se několikrát i zasmál a rozhodně se podívám i na příští díl. Humor je to hrubozrnný, až černý, možná občas příliš tlačí na pilu, ale doufám, že se to trochu vystříbří. To, že se stejně jako v případě Heleny jedná o licenci zahraničního seriálu, bylo známo už předem, bohužel asi máme nedostatek autorů, kteří by vytvořili originální český sitcom. Na druhou stranu, zas tak hrozně to natočené není a herecky to také není katastrofa. Takže zatím tři hvězdy, v budoucnu možná uberu, možná přidám. ()

obivan568 odpad!

všechny recenze uživatele

Všem těm uplakánkům, co tu křičí nad tím, že se nemá hodnotit seriál po prvním díle, radost asi neudělám. Ale tenhle seriál, ač se snaží býti nečím jiným, než současné seriály Novy, ničím jiným ohodnotit nejde... Blbé, nevtipné, trapné. Jestli s tímhle bude Nova pokračovat, najdu si Bin Ládina a donutím ho vymyslet nějaký plán na zničení této organizace. Tento koment budiž výstrahou! :-) ()

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

NE! Nenávidím tento typ humoru, nenávidim to, jak ze sebe někdo dělá naprostého dementa a je to spíše k pláči. Říkám si, co vedlo Šteindlera k tomu, aby začal poslední dobou točit takové s prominutím hovna.. Pak jsou tam ostatní herci jako Sobotka, od kterých snad nemůžete čekat nic jiného než sračky, sračky.. Styděl bych se hrát ve filmu jako je tento. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • V čase 18:30 přemýšlí Jarmila Beranová (Milan Šteindler) nad správnou odpovědí v křížovce a říká: „Zácpa na osm.“ Když ale odpověď do řádku dopisuje, lze zahlédnout, že konkrétní zadání je třířádkové, nemůže se tedy jednat jen o jedno pětipísmenné slovo. (David7)
  • Aby se Milan Šteindler lépe vžil do role Jaruš Beranové, hledal inspiraci u své babičky Ludmily. (Fenk)
  • V čase 18:18 Jarmila Beranová (Milan Šteindler) omylem zhasne jednu ze svíček. V dalším záběru však svíčka opět hoří, ale v následujícím záběru zase ne. (David7)

Reklama

Reklama