Reklama

Reklama

Top Gear: Bolivia Special

(pořad)
Dokumentární / Sportovní / Talk-show / Komedie
Velká Británie, 2009, 76 min

Jeremy, Richard a James se pokusí projet džungli, nejsušší místo na zemi, překonat Andy a dojet k Tichému oceánu. Zdroj: www.topgear4fan.cz (mikinhoo)

Recenze (40)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Speciály "vyrážíme do zemí převážně třetího světa" Top Gearu jsou již tradičně výstavní skříní pořadu. A až na výjimku (ano, výjimku a nikoli výjimky) potvrzující pravidlo platí, že je jeden lepší než druhý. A bolivijský "Mzda strachu hadr" je pak mezi triem těch vůbec nejzdařilejších; což už je sakra co říci. ()

Don82 

všechny recenze uživatele

Tento speciál je asi opravdu nejdrsnější, ale když dnes již víme že do 4000 m. n. m. vyjede i Trabant, mají hoši z TG trochu problém obhájit jejich auta. Nicméně, speciál má uvolněnou atmosféru a opět krásné scenérie ve kterých auta projíždí a kromě Bolívie se v druhé polovině dostaneme i do Čile a to je teprve nádhera, jinak výběr aut, naplánování cesty a lokace bez debat super. Jelikož je cesta fakt náročná nejen pro auta, ale i pro naši trojici, tak je zde méně vtípků a klasických naschválů, ale o to více je zde prostor věnován autům samotným, což jsem vítal, protože některé vtípky z jiných speciálu občas nepadly tak úplně na úrodnou půdu. Bolivia Special je skvělí i v tom, že můžete během sledování hádat které auto dojede a které ne a jelikož se cesta mění každou chvíli, není rozhodnuto až do samotného konce, který všechno rozhodně. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když se stmívalo, připravovali jsme se k nejambicióznějšímu roztahování v dějinách." Když se přes Amazonský deštný prales, neklidný vodní tok, silnici smrti a písečné duny vydají vozidla z bolivijských bazarů, tak je o zábavu postaráno. Suzuki s náhonem na všechny tři kola, jediný nefungující Land Cruiser na světě i Range Rover zničený kusem bambusu předvedli v divočině velmi slušný výkon a jejich piloti nezůstali pozadu v pošťuchování slovy i nárazníky. Takové projížďky si dám líbit. ()

mad_ness 

všechny recenze uživatele

Why don't you slow down, turn your head round? Been treading on hearts that are giving in with a little grace, you're getting away with it, words, but nothing to say with it, you smile and take what you need in any way that you please, isn't it a shame you have nothing to show from these lies? I told you you'd pay for it, lonely are the days of your life... huu-u huu-u huu huu huuu-u... Damn you Jeremy, toto je nové guilty pleasure... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Další speciál plné krásné přírody a aut, od kterých nikdo nečekal, že projedou džunglí, horami, pouští. Mě by asi z těch brouků a pavouků v džugli bylo zle a po tý dálnici smrti bych raději vystoupila z auta, namáčkla se ke straně a byla co nejdál od srázu a prošla to pěšky. Hoši mají kuráž a už to mnohokrát dokázali. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama