Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Pořady (10)

Top Gear

Top Gear (1978)

Kam se na tohle hraba AUTOSALON :) Suprčuprnejlepší a nejúžasnější moderátoři, kteří se se svým humorem navzájem výborně doplňují. Někdy se mi stane, že se nezasměju ani výborné komedie, ale abych se smíchy nezkácel na zem u TOP GEARU? To ne :D Naschvály, humor a především ,,auta za rozumnou cenu" a super auta tu nechybí.. (kde ty penízky BBC bere?) Když pořad o autech, tak tenhle! 95%

The Grand Tour

The Grand Tour (2016)

Kluci z TG jsou zpět a to v ještě velkolepější show. Musím se přiznat, že jsem se několikrát opravdu nahlas smál, nekecám, ale scéna s Rennerem, Hammerem a pro mě neznámou ženštinou mě naprosto rozbrečela. Ale k věci. První díl nás skvěle uvedl a až na pár věciček (nemastnej neslanej NE Stig, něco mozků?, grafická podoba výsledků, až přehnanej američanismus a nebo pro mě ne zatím tak zajímavý okruh) to bylo brilantní, absolutně brilantní. Doufám, že se dočkáme těch skvělých TG speciálů (Bolívie..), které byly naprosto dokonalé. DRUHÁ ŘADA: Tak nejrušivější věc první série (Američan) je konečně pryč a byl nahrazen vskutku výtečně. Dále bych pochválil konec "Brain Crash", místo kterého máme "Face Off", které je zajímavé a celkem i zábavné.

Životy slavných

Životy slavných (2020)

Na těch dnešních internetech najdete jen těžko kvalitnější dokumentárně zaměřené kraťasy. Prvotřídní zpracování, naprosto perfektní hlas, spousta nahuštěných informací podaných neuvěřitelně zábavnou formou. Na podobné počiny mají být z ministerstva školství granty.

Jirka vysvětluje věci

Jirka vysvětluje věci (2022)

Vynikající záležitost s kvalitním obsahem a kvalitním zpracováním. Nutno vyzdvihnout v dnešní době nadstandardní novinařinu s minimálním vnucováním vlastního názoru. Content, který by se z fleku mohl využívat ve školách. MŠMT, kde je dotace?

Mikýřova úžasná pouť internetem

Mikýřova úžasná pouť internetem (2020)

M"M"M si mě okamžitě získal svým vtipným přístupem, inteligentními názory a schopností dělat si srandu i ze sebe. Jeho Úžasná pouť internetem pak oplývá barvičkama, ultra efekty, dobrým výběrem témat a jednoduchým vysvětlováním. A chytrým vtipem! Spolu s Kovym jeden z mála YTberů/Mallérů..., na jejichž tvorbu má smysl se dívat.

Drtivá porážka

Drtivá porážka (2009)

TOTAL WIPEOUT s Richardem "Křečkem" Hammondem je výborná, veškeré jiné adaptace stojí ale za ho*no