Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Doug Ellin, Tim Kelleher, Rodney Rothman | Hudba: Trevor Rabin | Distribúcia: Warner Bros. | Štúdio: Gerber Pictures, Callahan Filmworks | Rozpočet: 40 miliónov $ | Tržby: 70,000,000 $ || Prekvapujúco zábavné. Okrem naschval otrvanje postavy černošského manažera je to naozaj podarené. Svižné sú aj športové scény, čo oceňujem najviac. Všetko sme to už ale videli, takže je to skôr taký posledný nostalgický výkrik do histórie filmových boxerských filmov. Grudge Match je ale lepší, než mnoho jeho predchodcov, a to sa cení. 74% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Expendables (2) byli přinejmenším z poloviny myšleni vážně, proto v nich pokusy o humor ne vždy fungovaly. Grudge Match je v prvé řadě komedie, přičemž obstojně vystupňovaná dramatická linie slouží až jako přidaná hodnota. Humor zde opravdu funguje, Peter Segal má cit pro vypointované gagy i fungující hlášky. A v momentě, kdy už se stává film příliš stupidním, zaútočí na vás element nostalgie, díky kterému vypustíte rozum z hlavy a necháte se unášet příjemnou retro zábavou... 7/10 ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Pozornější divák už v prvních minutách filmu pozná, co pro fanoušky Alienů a Predátorů znamenalo natočení filmu Alien vs. Predator - spojení dvou samostatných filmových legend. Zde v rámci boxerských příběhů sblížili své fanoušky Rocky a ten zuřící býk DeNiro. U toho se jeden hned zaraduje, že jsou zpátky a umí si ze sebe udělat srandu a to podotýkám, že vkusně. Snimek je úplnou fantazií pro ty, kteří tyhle dva staříky mají skutečně rádi, ne jen je, ale i jejich filmy. Pro ně se tu vše zrcadlí v jeden pěkný obraz a je to taková tečka za jejich kariérou, i když víme, že zdaleka neskončila. Zvláštní, jak to vše do sebe zapadlo a nebylo to trapné. Ačkoliv se víc zasměju u jedné epizody Californication, nezdráhám se doporučit pro zábavnost. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Už asi sto padesátý návrat Slye, teď pro jistotu i s De Nirem - působí to už docela unaveným dojmem, jsou to prostě přestárlí dědci takže už to nemůže být jiné než seniorská pohádka s očekávatelným vztahově romantickým bonusem, tady už těsně na hranici překombinovanosti. Ale funguje to, a bez trapnosti a smutného kroucení hlavou, což je asi největší pochvala, oni jsou prostě dost dobří herci a s dobře napsaným scénářem to ustáli se ctí. Bez překvapení a bez nadšení, ale se ctí. Jako když z předchozí "návratovky" Rocky Balboa seberete dravost a drama, a přidáte De Nira a lehkou komediálnost. A zaokrouhluji nahoru za brilantní potitulkový gag . 7/10 ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Popravdě ? Ve chvíli, kdy jsem poprvé zahlédl obsazení a námět, v duchu jsem se tvůrcům od srdce vysmál.. Nakonec to ovšem není takové utrpení, ba naopak. Kýčovitých momentů se sice najde vícero, ale tomu se asi vyhnout ani nešlo a nutno říct, že chlapci na stará kolena vytřískali z potencionálního p*ůseru maximum. Když jsme mohli "přehnané moralizování" odpustit Rockymu, nevidím důvod, proč bychom nemohli z nostalgie přimhouřit oči i tentokrát a užít si tuhle odpočinkovou jednohubku - 70%. PS: Hart svého černocha trošku přehrával ;) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Když se Razor (Sylvester Stallone) prochází se Sally (Kim Basinger) v parku, lze spatřit, že v jednom záběru projdou okolo stromu. V dalším záběru projdou znovu okolo toho stejného stromu, který pak zmizí a místo něj se objevuje sloup lampy. Poté pár prochází opět kolem stromu a z dalšího záběru je opět vidět lampa. (ELBobes)
  • Ve filmu není až na pár výjimek vidět jiný typ telefonu než Nokia Lumia. Není to náhoda, ale záměrné umístění product placement firmy Nokia. (Punisher)
  • Billy „Kid" McDonnen (Robert De Niro) daruje vo filme synovi sedan značky Dodge Dart. (Laslo)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama