Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

verbal 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi ještě včera někdo řekl, že někdy uvidím, jak atrofovaný Rocky dává na držku prostatickému Zuřícímu býkovi, bude jim u toho kundovat šedesátiletá Basinžerka, na kterou by jeden vlezl i v tomhle věku bez zoufalé přemíry třtinového extraktu z Božkova a natočí to mistr fekálních komedií, vychrchlám mu smíchy do xichtu celý obsah svých prohulených průdušek. Takhle jsem jen udiveně zahlenil podlahu v předsilvestrovském Sinestáru. Dva dokonale hláškující geronti doplněni genitálním Arkinem mi opravdu přivodili akutní záchvaty lekrace a zaplať Satan za Postradatelné, kteří odstartovali tu exhumaci a družení akčních mumií, nad níž může každý obstarožní otyloň jen plesat! Už se těším, až v roce 2028 uvidím při tomhle trendu WCJD, jak mlátí v Thajsku francouzskou holí dýchavičného Bolo Jonga na invalidním vozíku přes kyslíkovou masku. Bude se to jmenovat Krvavý Geriavit. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvládli žánr na výbornou, nenudí a servírují nám chutné menu, které sice vychází ze starých receptů, ale o to víc má kvalitní základ, je velice chutné, přísady navzájem ladí, má šmrnc, není mdlé ani překořeněné a je znát, že kuchař si dal práci! Na hlavní dvojici hvězd je opravdová radost se dívat - jsou to hvězdy prvotřídní svítivosti - díky za příjemný zážitek v kině! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Zúrivého býka som síce nevidel, no za to Rockyho mám napozeraného od spodu po vrch. Grudge Match neoplýva v podstate ničím originálnym, miestami odkazuje na snímky z ktorých vychádza (aspoň teda odkazy na Rockyho som spozoroval), pričom herecká dvojka udržuje film nad priemerom. Nenudíte sa a to je podstatné, i keď po premietaní nebudete o nič múdrejší ani kultúrne obohatenejší. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Sylvester Stallone v šestašedesáti a Robert De Niro v devětašedesáti? Proti sobě? V jednom ringu? Což o to, Sly si fyzičku a role akčních hrdinů udržuje stále, ale Bobbymu od Zuřícího býka poněkud narostlo něco jiného než svalová hmota. Očekával jsem tedy komedii, kde se sešlo pár přátel a všichni zavzpomínali na stará léta. Nostalgie se opravdu dostavila, ale tím nejlepším možným způsobem. Zpátky do ringu se naštěstí nebere vůbec vážně a všichni působí, že jsou strašně nad věcí a ve velké pohodě. Já měl po filmu úplně stejný pocit. Až jednou budu (pokud se toho vůbec některá z dnešních mladších generací dožije) v důchodu, budu si Zpátky do ringu pouštět alespoň jednou měsíčně, protože Kid i Razor dělají z důchodu fantastickou oddechovku (a i přesto je Alan Arkin hravě strčí do kapsy pokaždé, když se objeví na scéně). ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Robert De Niro si zahral úlohu boxera už vo filme Zúriaci býk (1980), Sylvester Stallone zase v sérii Rocky. (kacer4)
  • Ve filmu se objeví i legenda boxu Roy Jones Junior. (The Viper)
  • Pred zápasom na konci filmu dáva Louis (Alan Arkin) v šatni Razorovi (Sylvester Stallone) rady, pričom si môžete všimnúť, že má holé ruky. Hneď ako si k Razorovi sadne na lavičku, položí mu ruku na rameno, na ktorej už má ale natiahnutú gumenú rukavicu. Po strihu rukavica opäť zmizne. (Johnny.ARN)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama