Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NĚKTEŘÍ SPORTOVCI JSOU ROZENÍ NEPŘÁTELÉ. ALE NEJVĚTŠÍ RIVALITA BYLA MEZI DVĚMA BOJOVNÍKY Z PITTSBURGHU. JMENOVALI SE RAZOR A KID…“ /// Fajn dědci a fajn humor ve filmu o starejch boxerech, ve kterým vo ten box až tolik nejde. Spíš díky němu dostává šťávu život kolem těch dvou chlápků. Furt lepší, než když si frajeři dokazujou že nejsou mrtví třeba ve Vegas. Tempo vobčas zakolísá, nebejt ftípků, mohlo to dopadnout (u mě vole…) jako poslední Rocky. Naštěstí tady to neupadá do sentimentu, De Niro z toho udělá trochu rodinný drama a závěrečnej mač zažene veškerou rozpačitost. A ten fórek v závěrečnejch titulkách… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V mládí jsem miloval Kim Basinger. 2.) Jsem vodkojenej Rockym, vím, že Jake LaMotta byl magor a Expendables mě nerozpláčou, nýbrž pobavěj. 3.) Thx za titule ,,.Bac.“ a ,,Araziel“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Před návštěvou kina mě tentokráte ublížilo vysoké hodnocení filmu. Člověk potom čeká neskutečnou pecku a ve finále je zklamán že dostane jen velmi dobrý film. Řeknu vám jedno. Trestná lavice se mě líbila více, ale to co dělá pro své fanoušky Stallone je neskutečné. Není dne kdy bych nelitoval, proč s podobnýma filmama nezačal už někdy v roce 97 po špatně hodnocené Zemi policajtů. Filmu nicméně stejně sluší i mladší herci stejně jako jistoty Basinger s De Nirem. Robert mimochodem hraje nejlépe za posledních minimálně 15 let a ten jeho ďábelský úšklebek jsem mu po hodně dlouhé době zase bezproblému věřil. Nebudu prozrazovat jak důchodcovské klání dopadne, protože ve finále o něj zase tolik nejde. Je příjemné hlavně poslouchat všetečné hlášky Alana Arkina. Bravo! 80% ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Naprosto přímočaře odzbrojující pocta žánru. Sylvester Stallone vs Robert De Niro, tedy Rocky vs Zuřící býk. Tvůrci ale naštěstí pochopili, že uctít legendy nelze dramatickým obloukem ani akčně-sportovními výkony a ohlédli se bez trapného pomrkávání jednoduchým rastrem komedie. A tahle optika funguje opravdu spolehlivě. S velkým nadhledem se tak přistupuje k prvoplánově klišoidní látce a film se celkem umně proplétá mezi pastmi, které podobná nostalgická ohlédnutí přinášejí. Souboj dvou filmových boxerských legend pak funguje především ve verbální rovině, v té fyzické už je filmová realita na samé hranici přijatelnosti, naštěstí se ale pocitům trapnosti dokázali tvůrci i oba slavní herci nějakým zázrakem vyhnout. Příjemné jsou odkazy k původním kultovním filmům (Stallone chce zase v mrazáku při tréninku boxovat do flákot masa, při zápase mu krvácí a nefunguje jedno oko atd.), stejně jako ta omáčka okolo, příjemné je vidět staré pány, jak se ještě naposled snaží dát o sobě vědět, překvapit a nebojí se při tom sami sebe shodit, udělat si ze sebe legraci...což je velmi oceněníhodný postoj. Jedině snad na samém konci bylo toho patosu přeci jen přespříliš, to se asi Peter Segal náhle rozpomněl, že je národností Američan, jinak ovšem vše funguje v snesitelném módu. Film nesoucí se na vlně nostalgie, která je poslední dobou hodně in a v módě, oldschool je znovu cool a to je v éře kultu věčného mládí velmi dobrá zpráva... ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Zpátky do ringu aneb poslední match Sylvester Stallonea. V roli zestárlého boxera, který se ve filmu mockrát v ringu neukáže, ale přesto se jedná o zábavnou komedii. Skvěle ho doplňuje jeho soupeř De Niro. Lepší dvojku si nedokáži v tomto souboji představit a i když nejde o nějaký originální filmový zážitek, divák si své určitě najde.. 7/10 = 79% ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

4* a velká uslzená radost za to, že má Rocky vedle sebe konečně pořádnou kočku a ne tu otravnou hnusku Adrianu, případně její hrobeček :D Je to klasická slyovská boxovací feelgood dojímačka, možná už ta vůbec poslední, a já si ji užil. Jsem tak rád, že se ta stará parta 'postradatelných' vrátila, tohle mi bude chybět. A v tomhle případě hned 3x - Stallone, DeNiro, upřímný jednoduchý filmy jako je tenhle. (stěžejní monolog s "because I'm a fighter" mě dostal) ()

Galerie (54)

Zajímavosti (28)

  • Natáčení probíhalo na konci roku 2012 v New Orleansu a Pittsburghu. (jenik71)
  • Počas záverečných titulkov môžete sledovať dodatkové scény. (Johnny.ARN)
  • V jedné z filmových scén Razor (Sylvester Stallone) a Kid (Robert De Niro) hostují na MMA zápase a Razor po hádce knokautuje jednoho z MMA bojovníků. Jedná se o skutečného MMA fightera Chaela Sonnena. (Punisher)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama