Reklama

Reklama

Chinaski - Pojď si lehnout

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 1995, 4 min

Obsahy(1)

Česká kapela Chinaski vznikla roku 1994 v Praze. O rok později vydala své první album Chinaski a jako první videosingl byla vybrána píseň Pojď si lehnout. Klip natočil Jan Hřebejk, za kamerou působil Štěpán Kučera a produkoval Jakub Mejdovický. Kromě členů kapely se ještě v hudebním klipu objevuje Eva Stanislavová. (Yardak)

Recenze (7)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Chinaski mám fakt rád a jejich první video též. Song "Pojď si lehnout" je textově opravdu hodně vtipný a výstižný. Klip staví sice na jednoduchosti, ale hlavně taky na zábavnosti, takže za mě 5 hvězd. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jedna falešná potvora, dvě garáže ani mnoho rentgenových záběrů mne příliš nebavilo, ale malátná mánička byla naprosto k popukání. A stejně tak text této pohodové skladby mne vždycky bavil, ale žádný rockový zázrak se vstupem kapely do světa videoklipů nekonal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Niektoré vizuálne nápady tento videoklip pozdvihujú, ináč je to ale iba alternatíva k tomu, čo vtedy letelo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Česká hudobná skupina Chinaski ma nikdy nedokázala zaujať. Nie sú mi vyložene protivní, ale jednoducho si ku nim nedokážem nájsť cestu. Sú taký akýsi nemasní - neslaní. A presne taký boli i v začiatkoch svojej hudobnej kariéry. V roku 1995, rok po ich vzniku, im režisér Jan Hřebejk natočil videoklip ku skladbe "Pojď si lehnout" a ono to je presne taká nudná hovadina ako aj ich ďalšie klipy. Nuda, nuda, nuda! Jediné čo ma zaujalo je spevák Michal Malátný s výzorom vlasatého hipisáka. Vyzeral vtedy ako totálny trapko. * ()

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o první videoklip české kapely Chinaski. Klip vznikl v září roku 1995. (Yardak)

Reklama

Reklama