Reklama

Reklama

Marta a Věra - Série 1 (2014) (série)


Odhalení (S01E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Představte si, že po vás šéf chce, abyste se svlékla. Jak se zachováte? To, co je pro Martu zdravé plavání, je pro Věru zvrhlost. Plavání bez plavek. Pro Broučka je to ovšem slevový trhák – zlevněné vouchery s naturisty. Jen mu nejde do hlavy, proč o to není zájem. Atraktivitu má na vlastním těle zkusit Marta. Bude si i nadále myslet, že je to přirozené? Půjde si nakonec Marta opravdu zaplavat, jak ji Pán Bůh stvořil? (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mysli na lidi bez nohou ve válce na Everestu." Jsem sice rozený stydlín, ale čůrání na veřejnosti, nahé plavání ani striptýz mi nikdy nečinili nejmenší potíže. Asi proto mě panická hrůza z nahoty v podání Marty a Věry moc nenadchla ani nepobavila. Co však nezvládly holky, to tentokrát dokázal harašící pan ředitel, kterému tímto prodlužuju pauzu na oběd o dvě minuty. ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"jak si mohla přežít pubertu..." :))) "ten dělat pro Gestapo tak tady máme Třetí Říši do teď..." :)))) "viděla si jeho knír...? -- Gestapo hadr...!!!" :D super díl o nahotě, která je přirozená... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama