Reklama

Reklama

Už dost, šéfe!

(pořad)
  • Slovensko Tak už dosť, šéfe!
Reality-TV
Česko, 2013, 6x51 min

Režie:

Vít Klusák

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich

Obsahy(1)

Nová série návratů do podniků, jež znáte z pořadu Ano, šéfe!, společně s oblíbeným šéfkuchařem a moderátorem Zdeňkem Pohlreichem. (oficiální text distributora)

Recenze (63)

castor 

všechny recenze uživatele

Může vykládat a krájet/sekat/potírat/míchat cokoliv a stejně člověk dostane solidní chuť. Pohlreich to prostě má v sobě a evidentně ještě neztratil chuť dál kafrat hospodským do života. A právem se stal největším tahákem pořadu. Dál tak mění zaběhnuté pořádky a oblibu ve smaženém sýru i mdlé obloze, je u toho trefný, ultravtipný a zraje jako víno. Tenhle chlapík s neuhlazeným slovníkem (evidentně nejen) mě prostě baví. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Dárek pro skutečné fanoušky pořadu Ano, šéfe! Jen oni si totiž můžou užít návraty do nejvýraznějších restaurací, které Pohlreich navštívil. Klusák navíc velice přesně dávkuje sentiment, jenž k té dlouhé cestě za úspěchem prostě patří a zvlášť poslední epizoda jasně dokazuje, že Zdéňovo drsné nakopnutí může vést k obrovskému úspěchu v branži. ()

Reklama

reich 

všechny recenze uživatele

Už dost šéfe je ve zkratce řečeno pokračování pořadu Ano, šéfe! Nicméně se jedná o návraty, kdy se Zdeněk Pohlreich vrací do restaurací, které dostaly hvězdu, ale i nedostaly. Za mě zajímavé pojetí pořadu, celkem vzato i super výběr restaurací. Hlavně mě potěšil návrat ke Zběhlíkovi, U Štěpána nebo na Vlčárnu. Bohužel obrovská škoda, že se neudělali návratové díly i jinam a že to má tak málo epizod. 85% ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Po dvou dílech hodnotím stejně jako předchůdce. Lehce upravený koncept a návrat do podniků, kde už šéf byl, je dobrý nápad, a je vidět se, že se restaurace zlepšily, zatím. Od druhého dílu je v jednom díle více restaurací (dvě restaurace, pokud tam ještě není "bonus" neboli odbočka k bývalých zaměstnancům či majitelům atd.), to hodnotím pozitivně. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Svojrázny kuchár Zdeněk Pohlreich je hviezdou českej súkromnej televízie Prima. Keď som ho prvý krát videl v roku 2009 v projekte "Áno, šéfe", tak som len čumel, že čo je to za exota. Zdalo sa mi ako keby Fantomas vyjebal strýka Festera do prdele a ten po deviatich mesiacoch vysral tohto namysleného vulgárneho kreténa. No ale bolo to aspoň niečo nové. Avšak všetky tie ďalšie narýchlo zbúchané pičoviny v ktorých sa Pohlreich objavil ma už vyložene srali. Tento ušmudlaný chlap sa mi fakt sprotivil. * ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama