Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jaké by tento pořad měl hodnocení, kdyby nebylo Ano šéfe. Laťka je ale nastavena příliš vysoko. Současná podoba je příšerná, Jitka Pagana a Santo příšerně nesympatičtí, nemají vůbec žádné charisma a nejsem si zcela jistý, jestli skutečně jídlu a gastronomii rozumí tak jak si oni vlastně myslí.. Minimálně první díl byl šíleně nudný (a obávám se, že to lepší nebude). 5% ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tvůrcům se bohužel výměna hlavního protagonisty vůbec nevyplatila, nové dvojici zoufale chybí tolik potřebné charisma, které má jejich předchůdce na rozdávání, čímž jednotlivé epizody ztrácí na poutavosti, rovněž na humoru a jednoznačně mi nesedl ani lehce pozměněný koncept. Dodnes si pamatuju, jak moc jsem byl z Ano, šéfová! zklamaný a mé pocity se dodnes nezměnily. Tím samozřejmě netvrdím, že by Jitka nebo Santo nebyli profíci, to nikoliv. Jejich úspěšná restaurace Sempre Pagana dokazuje, že v businessu mají obrovské zkušenosti, jenom je tak nějak moc neumí předat a hlavně podat zábavnou formou. Zkrátka Zdeněk Pohlreich nastavil laťku sakra vysoko, kterou se Jitce ani Santovi nepodařilo překonat, ba dokonce se jí ani trochu dotknout. 2/10. ()

jjjerry odpad!

všechny recenze uživatele

Zkusím prvně hodnotit pořad bez srovnávání. Prvním varováním je hned trapná "znělka". Hlavní dvojice nemá charisma, vše zní moc uměle, škrobeně. Nevim jeslti je scénář tak špatný, nebo nedostali prostor ale výsledek je tristní. Přiznám se, že jsem celý díl nedokoukal... Prvně nechápu, proč měnit koncept co funguje? (To udělá opravdu jen hlupák. "Orginál" Gordon Ramsay, má jednoho šéfa, ne dva! co se musí jakoby trapně bavit mezi sebou, Slovenský Áno Šéfe neměl takovou popularitu ale taky byl jeden dobrý šéf a vedle tohoto to bylo skvělé). Pohlreich nastavil laťku vysoko, takže srovnání sem se neubránil. Ale pustil jsem si první díl Pohlraicha, zajímalo mě jeslti byl "dobrý i v prním díle a nejsem jen zvyklý na profíka. Vau a to je něco jiného...od prvních chvíle je Pohlreich vtipný, zábavný, poradí, použije selksý rozum, nekritizuje jen jako puberťačka na svym blogu. Nemá umělý trapný kecy "hej tady je krásně na vesnici". Až nyní sem pochopil,jaký je Pohlreich machr. PS: ta režie je teda hrozná. Proč tam je že někdo šlápne do ho*na? To fakt neumí natočit lepší materiál? Nebo byl střihač nalitej? ach jo A ta "nová dvojice" ? Nechápu, že do toho šli. To mají takové sebevědomí nebo jsou hloupí, možná asi kombinace obojího. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Prvně asi srovnávat ze Zdeňkem nemá cenu.Druhá strana mince je,že poslední dvě sezóny zrovna s ním už byly silně tendečně na pokraji svých sil.To přešlapování na mrtvém bodě už byla sakra znát.Chápu,že Prima chtěla přijít s něčím malinko odlišným,ale né proboha takhle.Dva lidi,který za dva díly nic neuvaří a jen krafaj.Místo toho tam přijde nějaký kolega,uvaří tam nějaký žrádla a Paganovic řeknou,jak to chutná.Tvl to je hrozná soda.Jak udělat dobře skrytou reklamu na někoho.Druhý díl jsem viděl radši jen kousek,protože to byl další fór.Sice se ty dva snaží na to jít víc lidsky,nemají prostě charisma.Popravdě kdyby tam přišel Pepa z prádelny,tak řekne pomalu ty stejný kecy,co oni.A Jitka Pagana to je pomocník teprve jak něco.Tohle přeci Prima nemohla vyhrabat někde z Německa,protože nejspíš paní Jitka asi někde pohořela,když se někdo vrátí sem do Čech:) ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama