Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Vypnul jsem to když se tyhle dva světácí podivovali nad nokem a párkem xxl.Prostě všudybylové, všemu rozumí, od všeho mají klïče.Čekal jsem když ta tetka toho mamánka začne kojit, to by sedělo k téhle dvojici mocného úderu.Zdenda chybí a to hodně, ten defakto táhl celej ten pořad a povýšoval ho nad běžnou látku primy.Teď jsou tady ti dva a přál bych jim ať se udáví rudým bolševickým NOKEM! ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreich skončil a basta, takže nemá moc smysl srovnávat, takže buď se někomu tento typ pořadu líbí nebo se mu po deseti letech okoukal ( nebo se mu nikdy nelíbil ) . Na zabití nudného večera se to dá, když si na šéfovské duo po chvilce člověk zvykne, ikdyž zrovna první díl byl hrozný a dost jim drhla souhra i vtip. Dvě hvězdy když nic nikde večer nedávají. ()

Reklama

dan4815 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten hoch není úplný kokot, co se týče samotného vaření, ale ta ženština je natolik afektovaná a nudná, že celý tento formát je opět o něco více nepotřebný. Pořadů o vaření je plno, před mnoha lety to byla veliká móda a nedivil bych se, kdyby se vařilo i u Krause, aby Prima splnila kvótu na vaření. O to více by se měla produkce snažit o nějakou výstřednost a Zdenek to uměl. Nechci to srovnávat s původní sérií se Zdenkem, ale Prima se o to snaží. Snaží se o navázání, ale přitom vybrala dva kokoty, kteří před kameru nepatří. Před deseti lety by to bylo asi lepší, ale dnes po takových pořadech s Gordonem, s Pohlreichem nebo Oliverem je vaření v podání této dvojky dost nudné. Jasně, nejde jenom o vaření, ale také o motivování restauratérů k lepším výsledkům, ale prezentují se natolik nudně, že by to měli dělat mimo kameru. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný to není, neblázněte. Už jenom že si udělali srandu z původní upoutávky. :-) První díl taková klasika alá Polreich. Zato v druhém dílu se krásně představila Ostrava, tam bych tedy nechtěl skončit bydlet. :-D Po třetím díle jsem upravil ze 3* na 1*. Borec v Motorestu (ten by potřeboval 5*) s nima pěkně vyběhl a když chtěl po tom taliánovi, aby si stoupnul ke grillu, tak utekl jak malej kluk a potom za pár hodin borca z motorestu pomlouval jak chudák. Ty dva ze čtvrtýho dílu budou doufám od vysílání všichni bojkovat, ale češi si nechají klidně srát do rypáka, jak je ti dva pičusové omrdávají a pomlouvají a budou u nich dál v té jejich předražené "restauraci" nechávat svoje prachy, protože jsou přece na Lipně a ať to stojí co to stojí. Osobně pokud se dostanu na Lipno, půjdu si to k nim vychutnat. Udělám velkou objednávku a odejdu od těch hovad bez konzumace a bez zaplacení. Až ve čtvrtém díle talián vzal vařečku do ruky, tři díly za něj vařili různí kuchaři, stejně i tak předvedl takové to správné kulové a během 45 vteřin hotovo. V pátém díle na kameru paní provozní prakticky všechno pochválí a za rohem u Havloidního sluníčkářského prasopsa starosty ji shodí jak největší blbou kundu, která kdy provozovala restauraci. S tímto sráčem si notovali tak, že jsem čekal, že si ho s taliánem zrovna vykouří před kamerou. Jediné pozitivum pátého dílu bylo, že na konci udělili plný počet hvězdiček ženské, která pro restauraci viditelně žije. V posledním šestém díle vzala matka do ruky výrobu bylinkového másla a vypadala u toho jako panna co drží poprvé ocas, hned druhý den si přivezli zase kuchaře ze své restaurace. ***** Více než 6 dílů tohoto pořadu těžko uvidíme. Naštěstí. Zase se totiž ukázalo, že když dva dělají totéž, není to totéž. ()

chup44 

všechny recenze uživatele

Keď Polhreich oznámil koniec Áno Šéfe, aj sa mi uľavilo, lebo posledné epizódy už to bolo dosť hrotené a kvitoval som rozhodnutie v najlepšom treba skončiť. Potom prišla náhrada, nejak som to nehodnotil odpadom ani nehejtoval, bol vidieť rovnaký realizačný tím a aj režisér, len iný hlavný “hrdina”. Mama so synom nesadne asi každému, mne nevadili, bolo vidieť, že sa vyznajú. No ale pointa. Potom prišiel opäť Pohlreich s tým supersefom a to som jedinú časť pretrpel, už upútavka ma vydesila. Z veľkej milosti som tomu dal 2*, tak týmto dvom dám 3* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno