Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

masekjc 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, nikdo nemá rad změny a nahradit charismatického a vtipného Zdendu zkrátka nejde. Dívejme se na to tak, že prostě Jitka a Santo mají pořad, který má stejnou koncepci a stejnou licenci ale budou to dělat po svém. Možná že, neumí vařit a nejsou tak vtipní, ale vědí jak to v gastronomii funguje a dokážou určitě přijít i se zajímavými postřehy a nápady, které mohou pomoci. I Ano, šéfe nebylo častokrát jen o vtipu a vaření (poslední série skoro vůbec) ale i o vztazích a lidských příbězích. Takže tady je vše v pořádku. Pak tu jsou ale osobní sympatie a to je asi hlavní problém celého pořadu. Nikdo je nezná, nikdo o nich nic neví (kromě informací z intra pořadu), nemají respekt a oba působí těžce nesympaticky. Co s tím? Těžko říct. Znám ve svém okolí spoustu lidí, kteří Zdendu nemají rádi nebo ho dokonce nesnáší. A tady tomu nebude jinak, byť to vypadá zatím na těžkou převahu haterů a trollů. Ono se to časem podá a člověk si zvykne...a když ne, tak ať si pustí třeba tu Ordinaci, když mu to přijde lepší. Pokud se chtějí hlavní protagonisté přiblížit divákovi, musí se trochu otevřít a ukázat něco ze života a z prostředí ve kterém pracují. To si myslím, že by pomohlo. I moje srdce krvácelo když Zdenda skončil, ale tak to prostě je a už se s tím smiřme, není to přece tak těžké. Žádná bouřka věčně netrvá :) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kdo mne zná, tak ví, že na Zdenu nedám dopustit a jako takový jsem kvitoval ukončení jeho zásadního televizního počinu. Z posledních sérií už bylo až moc cítit, že je to celé tlačené přes závit a že už to vlastně nikoho nebaví. A ejhle, kam už se Pohlreichovi nechce, nastrčí ženskou….a pro jistotu ještě se vypečeným synáčkem. Ale ta vlna kritiky…..to si myslím ani nezasloužili. Já jsem s nimi byl relativně zadobře. Nebyla to taková jízda jako Ano, šéfe! V nejlepší formě, bylo to jiné, ale určitě to nebylo tak špatné. Šéfová tak trochu hrála druhou tamburínu a čím více získával pevnou půdu pod nohama, přebíral opratě figlio Santo. Uznávám, že jeho sebepresentace nemusela každému úplně sednout, ale já znovu opakuji, my spolu vycházeli. Gró pořadu zůstalo netčeno a už to bylo jenom o tom, jak si potencionální divák sedne s novým kapitánem lodi....divák si nesedl a tak Pagana dostala padana. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že nová podoba již zažitého se mi moc nelíbí. Dva noví „šéfové“ mi nejsou zrovna moc sympatičtí, vlastně jsem o nich až dosud ani neslyšel – nemá to ten správný náboj – což znamená, že je to nudnější a to je špatně. Třeba se to dalšími díly zlepší a já tomu pak zvýším ohodnocení, ale moc tomu nevěřím. ()

geo.nohejl 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to není.. samozřejmě na Zdendu to nemá.. paní není žádná šéfová, ale spíš hodná sousedka, ale mladej Taliánek mě celkem baví.. po prvním díle lze těžko hodnotit. Zdeněk si za těch 10 let vybudoval renomé, ale vsadím se, že po jeho prvním díle to nebylo o moc lepší, jak u paní šéfový. Lepší jak Ano, šéfe! to nebude, ale věřím, že mi ti dva imigranti ukážou zákulisí českých hospod stejně zajímavě jako Zdeněk. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama