Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (907)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ich bin hungrig, und ich muss meine Hoden sofort zu kratzen! Víte, co jsem právě napsal? Já taky ne, ale dost možná jsem citoval Hitlera. Němčina je tak odporná, že by ani neměla být legální. Maximálně by se měla užívat vedle kombinaček a elektrošoků k mučení zajatých afghánských teroristů. Stačilo by jedno dobře vypálené cédé německé dechovky a do minuty byste věděli, že máte podminovaný barák i na Fidži. Jak se tam ty kurvy dostaly, to nikdo neví. Nicméně, proč jsem se díval na tento film? Nejen, že mi němčina všech protagonistů naprosto trhala uši, ale dokonce i moje mozkové buňky začaly incestně prcat mezi sebou, aby co nejdřív zdegenerovaly a přestaly to nacistické blábolení tolik vnímat. Naštěstí mě v psychické pohodě držela přítomnost anglických titulků a čtyř lajn pervitinu. Ač se může zdát můj komentář doposud veskrze negativní, tak skutečně je. Nicméně dále už to jenom pokvete, páč když ve filmu zrovna nemetali schnitzlema, tak jsem se docela obstojně bavil! A to je co říct, protože ti šťastlivci co mě již znají, bezpečně vědí, že jsem divák veskrze náročný a zpravidla nedokáži ocenit ani brilantně natočené a mistrovsky zahrané bukkake porno s excelujícím cameltoe v hlavní roli. Nyní jsem se nejednou načapal, jak se přitrouble hihňám a prdím si pod peřinu. A to se mi to dokonce stalo několikrát i během filmu. Je to samozřejmě jen další obdoba všech těch debilních amerických teen komedií s hromadou klišé a nekvalitně vylízanýma blonckama s inteligencí zavařených okurek, ale asi jsem po všech těch filozofických dýcháncích s Dostojevským už konečně potřeboval vypláchnout hlavu nějakou nenáročnou kravinkou. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Takový klasický eintopf z učitelských témat, který vezme libového frajírka, trochu ho podusí, pak k němu do hrnce nahází všechna klišé, která se nastřádala za ta léta, kdy neortodoxní učitelé napravují nenapravitelné třídy těmi nejpodivnějším a nejméně pravděpodobnými metodami. Všechno to důkladně promíchá, povaří, ochutí několika lokálními hvězdami, opepří lžící vulgarit a pro jistotu zvýrazní chuť dvěma lžícemi kýče. Přes řadu typicky německých trapáren je to však kupodivu jedlé. Zejména díky cynickým vtípkům, občas vydařené scéně nebo hlášce a svižnému tempu, které nedá nudě moc šancí. Prostě taková nenáročná zábavná blbina, která si na nic nehraje, s logikou si hlavu neláme, hladového nasytí a žaludek nezkazí. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jakmile vidím stoprocentně pozitivní komedii, musím s hodnocením nahoru. A nebudu se tajit tím, že tady za to může Elyas M'Barek, kterej hraje přesně tu postavu, co si musí oblíbit úplně každej. Dokonce i ty uťáplý, jako třeba zrovna Karoline Herfurth, která se tady taky předvedla a bylo mi hned několikrát radostí na ní koukat. V rámci komedií si tak myslím, že tahle bude u mě hodně vysoko. Ty dvě hodiny bych klidně zopakoval i do příště hned několikrát. Tak pozitivní náladu jsem v komedii dlouho neviděl. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Julie se předrogovala :). ■ Je to milé, zábavné a dobře se na to kouká. Dobře vybraní herci, včetně žáků a řiditelky. Za problém považuji český dabing, na který jsem si musel možná půl hodiny zvykat. Při nejbližší návštěvě Vídně utíkám do prodejny Satyr koupit DVD. ■ "Promiňte, ale my tu máme hodinu." ■ Koupil jsem DVD, viděl v němčině, zjišťuji, že se jedná o film, který by mi nevadilo vidět ani čtyřikrát za sebou a zvedám hodnocení na maximum. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,Z NÁS UČITELŮ, SI PO CELÝ ROK DĚLAJÍ BLÁZNY. OBČAS JE JIM TO TŘEBA VRÁTIT."... /// Škola plná netvorů si nikoho lepšího, než kriminálníka nezaslouží. Ovšem i tenhle týpek potřebuje trochu poučit… Tohle se bude líbit! Je to dostatečně sprostý a jednoduchý. Dramatično Nebezpečnejch myšlenek střídá ftip (nebo pokusy o něj), a tak v podobě mladýho pomocnýho učitele dostává konkurenci spíš Zkažená úča. Navíc je tu kopa morálního ponaučení. Ovšem nevím, nevím teenageři, jestli přesvědčíte bábu a dědka, že maj zapomenout na boudu, která položila základ života zase jim. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zavřenej jsem byl, ale prezident bejt nechcu. 2.) Páč nejlepší úča je chlap! 3.) Thx za titule ,,majo0007“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • V jedné ze scén žáci se Zekim (Elyas M'Barek) dělají při výtvarné výchově "Wholetrain". Wholetrain (2006) je film, ve kterém Elyas M'Barek také ztvárnil hlavního protagonistu. (ČSFD)
  • Keď príde sociálna pracovníčka na návštevu, Zeki Müller (Elyas M'Barek) nalieva vaječný likér. Počas rôznych pohľadov kamery je viečko raz uzatvorené a raz len tak položené na fľaši. (domco10)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama