Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (908)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie za tento rok ... Typickej evropskej humor, na Němce vynikající sympatický herecký výkony, skvělý situace, romantická vložka vyloženě umírněná oproti té komediální, která se prostě nesere s ničím a s nikým, učitelé dostávaj šílenou sadu, spratci dostávaj šílenou sadu, vypovídající, ale ne trapně moralizující ... po všech těch přeromantizovaných USA srajdách a až příliš nevinných Korejských sadách, zlatej střed, kterej mi fakt perfektně sedl a chvílema mi tekly slzy smíchy ... supr!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Naprosto šílená německá komedie. V jednoduchosti je krása a tento film si zřejmě najde své cílové diváky. Když opomenu ten přeslazený glückliches Ende, tak není téměř nic k vytknutí. Snímek si na nic závratného nehraje a sype jednu parádní hlášku za druhou. Nasmál jsem se vážně do sytosti. Herecky mě snímek taky nijak neiritoval. Nevybavím si lepší německou komedii. Tohle se vážně extrémně vydařilo. Navíc jsem si mohl vyzkoušet, co všechno z němčiny už se mi podařilo zapomenout. Naštěstí tu byly čobolácké titulky, bez kterých bych se rozhodně neobešel. Docela mě udivuje, že se zde nashromáždilo tolik negativních ohlasů. Každému muselo být jasné do čeho jde. Typický německý humor. Buď ho máte rádi, nebo ho rádi nemáte. Je to stejné jako s německým pornem. ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Vyměkl jsem, to se přiznám zcela otevřeně. Ač komedie podobného typu nějak extra nevyhledávám, tahle mi vyloženě sedla do noty. Jednou za čas je to prostě potřeba, vypnout mozek, nedívat se na žádná dramata a pustit si něco podobného. Na nic nehraje, nabízí poměrně jednoduchý, ale ne nějak extra trapný humor, což by jeden dneska hledal skoro v lupou v ruce. No ale tím hlavním faktem, co mě nakonec rozhoupalo, bylo netradiční zpracování Romea a Julie. Takové jsem ještě neviděl a snad už ani neuvidím. Hustýýýýý. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Na tuhle komedii jsem neměla spadeno nikdy. Asi to chtělo vyhrocenou situaci, depresivní zprávy a tísnivé, neurotické chvění kdesi uvnitř ryze hrdinské, otřískané duše, aby se doma zavelelo, že si musíme pustit nějakou úplnou hovadinu, u které se na chvíli odreagujeme. Protože marná sláva, nervy máme jenom jedny a nikdo pořádně netuší, co nám další týdny přinesou. Tímto vás chci milí přátelé pozdravit, držte se, snad se tahle hrůza obejde bez toho, čím si prochází Itálie, Španělsko, Bavorsko atd... Na obličej cokoli bavlněného, nejlépe ve dvou vrstvách (bodejte na to, že roušky nejsou, estébák estébákem zůstane, ušijte, vyrobte, neremcejte, makejte) , na ruce rukavice, když už musíte vyrazit ven, dávejte si majzla a odstup od jiných a ještě zubní kartáčky. Ty si dejte z umyvadla kamsi do skříňky. Když si budete drhnout paprče, aerosol rád odnáší kde co i několik metrů, virus má vlhko rád, čili na to bacha, jistota je kulomet. Všem zdravotníkům kolegiální ZDAR A SÍLU a k filmu? Ten nás fakt pobavil. Kravina, ale vůbec ne špatná. Účel to splnilo, ode mě lepší tři hvězdičky. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Můžu si s váma dělat, co se mi zachce. Je jim to fuk." K fuckování s panem učitelem Müllerem došlo ve správnej čas, na správným místě a ve správný společnosti. Proto těch pět hvězd, ke kterým by za jiného postavení Saturnu vůči Venuši patrně nedošlo. Jenže já se pobavil naprosto královsky, takřka každou scénu jsem zakončil výbuchem smíchu a navíc jsem si užil spoustu inspirace. Hned si jdu vytisknout červenej diplom a vyrážím učit. I já chci střílet po svých studentech, jíst jim svačiny, krást jim cigára i drogy a hlavně je násilím vést ke slušnému způsobu života. To by mne opravdu bavilo. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Keď príde sociálna pracovníčka na návštevu, Zeki Müller (Elyas M'Barek) nalieva vaječný likér. Počas rôznych pohľadov kamery je viečko raz uzatvorené a raz len tak položené na fľaši. (domco10)
  • Jedná se o první film po šesti letech, který v německých kinech dosáhl návštěvnosti více než 5 milionů diváků. Konkrétně se jednalo o 7,2 miliónů diváků a překonal tak v návštěvnosti v německých kinech i film Hobit: Šmakova dračí poušt (2013). (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno