Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (908)

H34D 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavná blbůstka, která si nehraje na logiku, neztrácí čas vysvětlováním, popř. zbytečnými dějovými spojkami a sype jednu vtipnou scénku za druhou. Scénář sice moc inteligence nepobral, ale v atmosféře pubertální střední školy se demence hravě ztratí, nebo přesněji padne tam jako hrnec na prdel. Je tedy fajn, že se film nesnaží přiblížit realitě a naopak si plně užívá své ujetosti. 7/10 ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tyhle názvy nemám ráda, protože mě nutí chodit kolem těch filmů po špičkách, jak se mi to stalo i s KOndoMEDIÍ a pak se ukázalo, že to má s názvem minimálně společného. Tak jsem se i tady do Fakjů pane učiteli pustila se zatajeným dechem.....no trochu toho fuckování tam bylo, ale všechno bylo ukočírované tak akorát na hraně a co je hlavní, byl to nádherně barevnej film, jak doslovně, tak obrazně. Bylo to ulítlé, jednoduché, na výplach hlavy plně dostačující, já se bavila a přece i ta bozkávačka s krasavcem Eliasem byla prima, ne ? :-) ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší komedie za tento rok ... Typickej evropskej humor, na Němce vynikající sympatický herecký výkony, skvělý situace, romantická vložka vyloženě umírněná oproti té komediální, která se prostě nesere s ničím a s nikým, učitelé dostávaj šílenou sadu, spratci dostávaj šílenou sadu, vypovídající, ale ne trapně moralizující ... po všech těch přeromantizovaných USA srajdách a až příliš nevinných Korejských sadách, zlatej střed, kterej mi fakt perfektně sedl a chvílema mi tekly slzy smíchy ... supr!! ()

classic 

všechny recenze uživatele

Potreboval som sa trochu uvolniť, zrelaxovať - po včerajšom náročnom dni ( i v kine ), tak som sa rozhodol pre nemeckú komédiu, ktorú som dlhšie zvažoval, pričom je pekne pritiahnutá za vlasy, ale prečo by mi mala uškodiť táto zábavná jednohubka, plná bláznivých vylomenín, s pohodovým učiteľom, akého by chceli mať asi všetci ? Skutočne - šialený film, že som si niekedy pripadal - ako nadrogovaný, ale uznávam, že občasný výplach mozgu je zdraviu prospešný, ale netreba to zase extra preháňať... Viac sa mi k tomu nechce - vyjadrovať. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Německo tasí asi nejzábavnější, nejvtipnější a nejbarevnější komedii roku. Od Fakjů jsem moc nečekal a o to víc jsem byl překvapen jak mě to nehorázně bavilo a já si tak užíval skvělou podívanou. Hlavní postava je nekompromisní týpek a to co dělal žákům byla neskutečná chláma. Nechybí výborné situace, školní sígři a nějaká ta romantika i drama. Naprosté nadšení. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Elyas M'Barek (Zeki) dostal měsíc před natáčením snímku osobního trenéra, aby spolu zapracovali na hrudi. Herec musel přibrat 8 kg. (Terva)
  • V pohári, ktorý patrí pani Gersterovej (Katja Riemann), je napísané "Ein Herz für Lehrer" ("srdce pre učiteľov"). Ide o odkaz na pomocnú agentúru pre deti - "Ein Herz für Kinder" ("srdce pre deti"). (WalterIK7)
  • Když Zeki (Elyas M'Barek) shání na škole práci jako školník, jde na pohovor s ředitelkou školy. Jedná se ovšem o chybu, protože v Německu ředitelé nepřijímají nové zaměstnance, o tom rozhodují vyšší autority daného města. (hansel97)

Reklama

Reklama