Reklama

Reklama

VOD (1)

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami". Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy" se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost – zbytky jeho vlastní morální integrity. (CinemArt)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (907)

emma53 

všechny recenze uživatele

Já tyhle názvy nemám ráda, protože mě nutí chodit kolem těch filmů po špičkách, jak se mi to stalo i s KOndoMEDIÍ a pak se ukázalo, že to má s názvem minimálně společného. Tak jsem se i tady do Fakjů pane učiteli pustila se zatajeným dechem.....no trochu toho fuckování tam bylo, ale všechno bylo ukočírované tak akorát na hraně a co je hlavní, byl to nádherně barevnej film, jak doslovně, tak obrazně. Bylo to ulítlé, jednoduché, na výplach hlavy plně dostačující, já se bavila a přece i ta bozkávačka s krasavcem Eliasem byla prima, ne ? :-) ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bora Dagtekin | Hudba: Beckmann, Djorkaeff, Beatzarre | Distribúcia: Constantin Film | Štúdio: Constantin Film, Rat Pack Filmproduction | Rozpočet: ? $ | Tržby: - $ || Film, ktorý popiera všetky doterajšie predsudky voči nemeckým komédiám. Má to nápaditý scenár, skvelú réžiu, super charizmatického hlavného predstaviteľa, a najviac gagov na filmovú minútu za posledných päť rokov. Možno je to len obyčajný film na jedno videnie, ale ja som sa dnes smial od začiatku do konca. A záverečné klišé nebolo emočne hluché. A to sa veru často nestáva. Ako ani to, že bol český dabing výborný. Nebyť titulkových scén z natáčania, bolo by to úplne čistých 5. (Ps: Z morálnej stránky je ten film chodiaci rozpor, ktorý by trebalo zakázať, a zároveň povinne premietať.) 90% | Atlas Praha, CZ Dub, 26.8.2014 | ()

Reklama

BMW12 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je asi nejlepší německá komedie! Elyas M'Barek je ve své roli kriminálníka/učitele vyníkající, opravdu skvělý výkon. Tady vidíme, jak na ty grázly studenty, kteří se nechtějí učit a dělají jenom bordel. No já jsem se u toho filmu nehorázně bavil, od začátku do konce jsem se musel smát. Opravdu nejlepší komedie ze školního prostředí, těším se na pokračování. ()

JosefGruber 

všechny recenze uživatele

Německá komedie působící jako "made in USA". Dal bych o hvězdu víc, nebýt toho klasického, už fakt trapného závěru, kdy se z kriminálníka stane úžasný manžel, kterého zbouchne největší hloupoučká slepice na škole a z parchantů hvězdní studenti. Docela vtipný počin, který ale ve výsledku nenabízí nic nového a neotřepaného. 3-4*, 12.9.2014, kino ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Námet netradičný, z hľadiska vtipu to vyšlo ale tak pol na pol, niečo bolo až trápne, niečo úprimne rozosmialo. Karoline Herfurth je taká milá Nemka a je na pováženie, keď si človek uvedomí, že z germánskych herečiek je jedna z najkrajších. Áno, taký je stav v germánskych kmeňoch, ale ono to tá migrácia vyrieši. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (23)

  • Zeki (Elyas M'Barek) hledá zakopané peníze podle signálu, který vysílá GPS navigace schovaná spolu s nimi, signál GPS však není schopen se šířit pod zemí. Žádný signál tedy správně chytit neměl. (hansel97)
  • Celosvětové tržby německého hitu dosáhly v přepočtu 77,6 milionu amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama