Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slavný americký seriál Beverly Hills 90210, který mapoval život středoškoláků (a později i vysokoškoláků), byl vysílán po celém světě a řadu jeho hlavních protagonistů proslavil ve filmové branži. V roce 1998 proto přišlo bilancování a všechny největší hvězdy se znovu sešly před kamerou, aby na seriál zavzpomínaly. V jejich komentářích se proto dočkáte hodnocení práce na place, jak se k seriálu dostaly, nebo co jim jejich účinkování v Beverly Hills 90210 přineslo a vzalo. (Paity)

(více)

Recenze (3)

Paity 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky Beverly Hills 90210 asi dobré, pro nás ostatní normální jen ztráta času. Ale stejně si řekněme..... v 90. letech to u nás byl veliký fenomén. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jelikož Beverly Hills 9010 opravdu nepatří a nikdy ani nepatřilo mezi mé oblíbené TV pořady, tak logicky ani výběr nejlepších momentů ve mně nemůže vyvolat žádné nadšení. Viděl jsem jej více méně z donucení a opravdu se nikým nenechám znovu přemluvit, abych opětovně zhlédl byť jen jedinou epizodu tohoto přitroublého seriálu. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Banda nevýrazných herců-celebrit se navzájem ujištuje, jak dobře umí hrát, jak dobrý je to seriál a jak jsou všichni šťastní, že můžou mladé diváky poučovat, co je to život. Fuj. ()

Reklama

Reklama