Reklama

Reklama

Transformers: Poslední rytíř

  • USA Transformers: The Last Knight (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Automechanik Cade Yeager (Mark Wahlberg) má s Transformery bohaté zkušenosti a válce navzdory se spojí s „nepřítelem" Bumblebeem. Jejich společným cílem je nalezení důvodu, proč se Transformers po staletí vracejí na Zemi. Odpověď na tuhle otázku jim může dát významný historik a asi největší teoretický znalec Transformers Edmund Burton (Anthony Hopkins), který věří, že právě v minulosti lze najít klíč k ukončení války a záchraně lidstva. Velmi nesourodou skupinku doplňují ještě krásná oxfordská profesorka (Laura Haddock) a osiřelá puberťačka Izabella (Isabela Moner), která toho na svůj věk zažila s Transformery až příliš. Je i filmové diváky čeká příběh, který se odehrává v časoprostoru několika set let, na několika kontinentech. Dozví se, k čemu doopravdy sloužily kameny ve Stonehenge, a možná nakonec naleznou i ztraceného Optima Prima. (Cinemart)

(více)

Videa (32)

Trailer 6

Recenze (628)

predators 

všechny recenze uživatele

Sakra! A já mu tak věřil!!! Tak to dopadá, když se oči nají a koza zůstane celá...nebo tak nějak. Jednoduše, trailery pecka! Čekal jsem zradu, souboje, přesvědčovaní, doufání v nápravu Optima Prima...a nic. Možná by tato myšlenka a cesta byla daleko lepší, než další zachraňování Země s monstrózními souboji. Právě to jsem čekal, že bude hlavní motiv, leč Optima zblbla jedna kunda, stane se zázrak-Bumble Bee promluví svým hlasem, a za 5 minut je vše ve svých kolejích. Rozmrdat toho pokud možno co nejvíc. Shrnu dále, co mi vadilo...nesmyslné skoky v ději a pohybu všeho, množství postav a robotů, neosobitost, opět téma "my můžeme všechno" lidé proti "zlým" transformerům a ačkoliv je na soubojích a bitvách tento film postaven, tak už lezou fakt krkem. A důvod? Chybí tomu nápad, myšlenka, něco nového...myslím, že Bay dosáhl hranice své fantazie někde ve 3. díle. Od té doby vykrádá sám sebe! Už ani ti vojáci nestojí za to! Díky jménu patrně nepůjde o finanční propadák a vypadá to, že ztrátoví T's nebudou, ale asi to chce vážně změnu na židli nejdůležitější a tou je ta režisérova. 40% ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Transformers už měli dávno skončit. Tohle je už jak seriál. Už se to jen rozmazává a o ničem. Příběh vždycky přinese protivníky větší a větší, už to jsou skutečně blbosti. Jednička byla super. Dvojka neurazila. Byla fajn. Trojka už to bylo na hraně, ale pořád se to dalo. Čtyřka už na to člověk jen kousek a kroutil hlavou no a pětka, to je bejkarna. Už to stačilo. Ach jo. ()

Reklama

pepo 

všechny recenze uživatele

Presne toto som potreboval po tyzdni pozerania artoviek. Bay uplne u*ebal dekel. Je tam uplne vsetko a este viac, bez nejakeho kluca nahadzane cez seba. Kvalitativne plus minus take iste ako predchazadzajuce tri pokracovania. Takze opat sa na to netreba kukat ako na film, ale ako na atrakciu a mozno to nikoho z vas nezabije.....mozno.Ten film je totiž vizuálne úchvatnejší ako čokoľvek od Jarmusha, absudnejší než hocičo od Coenovcov, debilnejší než ktorýkoľvek Kusturica, trikovo úžasnejší ako Kubrick, zrozumiteľný ako Hanekeho kúsky, sebaukájajúcejší než všetko od Von Triera, únavnejší akoTarkovskij a vážim si ho rovnako ako počiny Xaviera Dolana + je v ňom Anthony Hopkins. Ja vlastne nechápem prečo ten film nemá Zlatú Palmu v Cannes a nehrá sa pravidelne v kine Lumiére 7/10 ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

*Megalomanská megapičovina je vysoce odborný filmově teoretický termit označující naprostou scénáristickou demenci, obalenou natolik obskurním *digitálním mrdníkem (totálně bezhlavé nadužívání počítačových triků), že tento už není schopen ani trochu kompenzovat příběhovou debilitu, naopak ji ještě podtrhuje a celek pak způsobuje rakovinu vkusu, mentální impotenci, chronické záněty logiky a terminální uhnívání sítnic. Přebaly blúrejů by rozhodně měly kromě výše uvedeného varování obsahovat i nechutné obrázky těch nejznetvořenějších downů, vyhřezlých mozků, zoufalstvím vypíchnutých očí a roztřepených konců míchy, bezradně pleskajících o prázdné lebeční dutiny. Pokud jste ovšem otylý nezletilý retard, co o sebe v pokojíčku na koberci s Medvídky Pů s mongoloidním výrazem a soustředěním přikousnutým jazykem blahoslaveně rozbíjí v Číně lisované karcinogenní výrobky firmy Hasbro, jste samozřejmě v suchu a jděte do toho! Čeká vás vzrušující a ani trochu otravná dvouapůlhodinovka nepřehledně chaotického poletování ingotů, železných traverz, suti a jiného bordelu, mezi kterými se autokokoti přeměňují v rytíře Kulatého transformátoru. Ano, dostanete k tomu také inspirující sofistikovanou přednášku z mykologie o tom, že to byli právě oni, měnivší se tenkrát místo z hnusných amerických kraxen na robohňupy z konů a transtriceratopsů, kdo za temného úsvitu anglosaské degenerace dovezl králi Gejtušovi z planety Slintajicího idiota v souhvězdí Velkého potratu onen slavný meč Transcalibur. Počítám, že další díl bude o tom, jak nám ti zkurvení zlí Disepšni ukřižovali Ježíše. Jedinými zkomírajícími záblesky na konci tunelu mozkové smrti jsou tu poměrně šarmantní a vtipná etuda Hopkinsovic Toníčka, jemuž zřejmě senilita dala zapomenout, jakým býval vybíravým charakterním hercem, a pak samozřejmě ta vskutku bez reptání ojetíhodná DaVinčiho velekunda, která nejen prokrvuje, ale dokonce i hraje, na rozdíl od MárkyMárka, jenž zase jako obvykle na molu jen koženě předvádí buzerantské trenky Kálvina Klajna. Prostě Zálivovi a jeho produkční partičce už dočista transpřeskočilo a megajeblo, a pokud se tahle pičoidní předražená hračkářská reklama čirou náhodou alespoň zaplatí, pak začínám ze strachu z celosvětové cerebrální apokalypsy kopat ve sklepě protikreténský kryt a ven vycházim jen v antimongoloidní roušce. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Je tomu 5 rokov, čo som bol naposledy na 3D v kine, a ani tentokrát som to nemal v plánu. Každopádne, u vchodu do kina mi strčili do ruky okuliare, takže až vtedy som zistil, na čom som :) --- Michael Bay sa definitívne odtrhol z reťaze, a vytvoril svôj špecifický filmový žáner, kde sú príbeh, emócie, a ľuďskosť len nepotrebnou výplňou, ktoré adekvátne k tomuto prístupu vôbec nefungujú. Necháva hláškovať stroje namiesto ľudí, a mňa to i tento krát nechalo totálne chladným. Nič to ale nemení na tom, že som po vizuálnej stránke nič podobné nikdy predtým nevidel, ani od neho. Nemyslím tu na estetiku, ale na prehľadnosť a detailnosť záberov - sú jednoducho z inej doby iného sveta. 3D malo pre mňa poprvý krát viac zmyslu, než v Avatarovy. Možno to je tým, že som 5 rokov abstinoval, možno tým, že je to naozaj vrchol doterajšej technológie. Digitálny železo-sajrajt ešte nikdy nebol tak vizuálne úchvatný a chladný zároveň. | Premiere Cinemas Hostivař Praha, 21.6.2017 | ()

Galerie (147)

Zajímavosti (24)

  • Poslední rytíř vybojoval v amerických kinech 130,2 milionu dolarů, celosvětově pak 605,4 mil. Oproti předchozímu dílu (245,4/1104,1 mil.) šlo o výrazný pokles. (NIRO)
  • Michael Bay je známy svojou láskou ku psom. Vo filme obsadil anglickú fenku Freyu, trpiacu epilepsiou, ktorú viaceré útulky odmietli. (Da_reba)
  • Titulnú skladbu k filmu zložila americká elektronická skupina Major Lazer. (Nu.Fylyp)

Související novinky

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

Koho studio zvažuje do role Batgirl?

21.07.2021

Filmová Batgirl brzy dorazí na plátna v samostatném celovečeráku, scénář píše Christina Hodson (Birds of Prey) a za kameru si stoupnou Adil El Arbi a Bilall Fallah, režiséři posledních Mizerů. Stále… (více)

Vánocům kraluje Aquaman

Vánocům kraluje Aquaman

24.12.2018

Aquaman Jamese Wana (V zajetí démonů) konečně doplaval do amerických kin a za první víkend z toho bylo včetně předpremiér 72 milionů dolarů. To je sice v aktuální sérii DC filmů nejméně, pro co si… (více)

Michael Bay a Robopocalypse

Michael Bay a Robopocalypse

08.03.2018

Pátý díl Transformerů vydělal o 500 milionů dolarů méně než čtyřka, takže není divu, že je Michael Bay konečně opouští. Víc než půl roku jsme nevěděli, co slavný akční režisér chystá dál. Teď se ale… (více)

Transformery čeká reboot

Transformery čeká reboot

18.02.2018

Nesmějte se, je tomu tak. Loňská pětka Transformers vydělala zhruba polovinu toho co čtvrtý díl, což je v Hollywoodu jasný argument pro stopku. Optimus Prime je ale příliš prodávanou hračkou na to,… (více)

Reklama

Reklama