Reklama

Reklama

Kluk od vedle

  • USA The Boy Next Door (více)
Trailer 1

Jennifer Lopez (Krásná pokojská) se představuje v roli Claire, středoškolské učitelky, která nedávno opustila manžela. Když se do sousedního domu nastěhuje pohledný a charismatický devatenáctiletý Noah (Ryan Guzman – Let's Dance All In), Claire ve slabé chvilce podlehne jeho kouzlu a prožije s ním noc plnou vášně. V momentu, kdy se Claire pokusí vztah ukončit, se ale Noahovo flirtování změní v nebezpečnou a násilnou posedlost – a Claire musí udělat vše, aby sebe a své blízké ochránila před pohromou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (134)

L'Alpagueur 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá žádné významové přesahy, přesto stojí za shlédnutí kvůli poutavému ději a dobrým hereckým výkonům (přitom kromě Jennifer Lopez jde o téměř neznámé herce). Ačkoli je to jednoznačná komerce, postavy mají propracovaný charakter a to i vedlejší, zejména postava manžela Claire a otce Kevina Garrett Peterson (John Corbett). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Lidi, které miluju, chráním" a ty ostatní seznamuju s pěstí, nožem, pistoli nebo čtrnáctkou francouzákem, ale takový je zkrátka Noah. Nic proti tomu nemám, ale paní učitelka jisté výhrady má. To je zase její věc. Já si totiž myslím, že když člověk nehodlá převzít odpovědnost za své chyby, tak se musí smířit s trochou toho teroru. Například já přijímám svou odpovědnost za to, že jsem se dobrovolně podíval na tento snímek, přestože jsem věděl, že to bude mizérie. Takže jsem přiznal svou odpovědnost a nyní je na řadě pomsta - dvě hvězdy. A to jen za to, že se na Jennifer pořád ještě dá mlsně koukat. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Na filmech s Jennifer Lopez v hlavní roli je vždy nejlepší, jak její postava neví, že ji všichni zástupci mužského pokolení s funkčním penisem chtějí ojet, a aby to bylo alespoň trošku uvěřitelné, tak je většinu času navlečená do nějakého pytle. Zde jde do spodního prádla už po půl hodině, ale vnitřní dračici moc nevypustí. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

To byla taková nuda :D :D Ale měla jsem chuť se podívat na Jennifer Lopez, jelikož kdysi s ní byly filmy i zajímavé - a ano, ona ví, že je moc hezká a jak toho využít :) I když v tomto filmu nosí neskutečně asexuální pytlovité oblečení :) Tento film je ukázka, jak v USA nedojídají jídla a nezatahují si závěsy doma a děsně se pak diví, že je někdo vidí :D :D Je tam tolik absurdit :D :D "Vrcholová" :D :D scéna ve stodole je dost nechutná a krvavá - ta byla super :) Film vyniká i skvělou sexuální scénou ;) :) To se musí nechat :) Nic krátkého ani příliš zahaleného :) Jo a hudba - ta byla super :) Ta se mi moc líbila :) A hláška před manželem od mladíka, který si užil se svou sousedkou alias jeho manželkou - "Tady bylo pěkně mokro" :D :D To by teprve začátek :) ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Všehovšudy průměrný thriller. Herecky nijak oslňující a i když je film sem tam velmi slušně napínavý, ve výsledku moc nenadchne. V porovnání s podobným Dokonalým mužem Cohenův snímek mírně ztrácí. Škoda přeplácaného finále, mít to kvalitněji zpracovaný konec sázející spíš než na akci na atmosféru, tak by výsledný dojem byl určitě o dost lepší. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (21)

  • Jennifer Lopez, ktorá na filme pôsobila aj ako producentka, si do filmu sama vybrala herca Guzmana hlavne preto, že je Latino Američan. Uviedla, že: „Dvaja Latinoameričania budú v mainstreamovom filme a ak to bude dobré, zmení to veci v komunite, pretože táto vyjde von a podporí tento film, čo nám dá slobodu." Tiež uviedla, že: „My Latinoameričania nemusíme byť úzkoprsí, že sme tam dvaja a musíme hneď hovoriť španielsky, alebo že by byť vo filme nejaký odkaz na latino kultúru... To sa mi na tom páči. búrame múry a stereotypy.“  (Arsenal83)
  • Barbara Curry sa nechala ovplyvniť aj skutočným životným príbehom Mary Kay Letourneau, učiteľky, ktorá sa zaplietla so svojou maloletým študentom, čo spôsobilo, že bola odsúdená za obvinenia zo znásilnenia. (Arsenal83)

Reklama

Reklama