Reklama

Reklama

Desítka

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Minutová hitparáda plná gagů, komických situací a výroků, kterých by se měl člověk vyvarovat, pokud chce přežít v civilizovaném světě. (oficiální text distributora)

Recenze (14)

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Na stupnici humoru od jedné do pěti, kde jednička platí za skutečný humor a pětka za naprosto nevtipnou přehlídku trapné neumětelskosti, je tenhle hnůj skutečně Desítka.. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

A proč ne? Nejspíše inspirace internetovými virálními videi nebo úspěšnou show Michaela Kesslera Kesslers Knigge.........no není lepší přečkat předěl mezi dvěma po sobě jdoucími pořady s trochou humoru nebo reklamou na dámské vložky? A jestli máte radši ty dámské vložky, tak tu minutu snad také přečkáte. Televizní stanici Smíchov palec nahoru..........minimálně za pokus o jakési oživení. ()

ještěžiju odpad!

všechny recenze uživatele

Především by těmto skečům neměl vymýšlet vtipy někdo, kdo nemá ani špetku smyslu pro humor. Nulové herecké nasazení pak toto utrpení ještě více podkreslí!!! ()

Mr.nachos 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč to má tolik odpadů, protože to je vtipné, krátké a nápadité. U mě tedy vede díl o uspávání dětí, ale všechny jsou dobré. ()

Reklama

Reklama