Reklama

Reklama

Tři sestry - Zelená

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Československo, 1991, 3 min

Recenze (11)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Útěk z nefunkčního vztahu do restauračního zařízení se Fanánkovi vydařil a opětovně dokázal, že v hospodě mají Tři sestry nevídanou sílu. Následná smršť kvašených alkoholických nápojů kombinovaných s peprmintovými likéry by patrně způsobila mou smrt, ale kdybych zaslechl první tóny "Zelené", tak bych si ještě jednou vyskočil z hrobu pořádně zapogovat. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"...Dám si sedm piv a jednu zelenou..." Po slovensky: Vypijem sedem pív a jeden pepermitový likér. Tak takáto kombinácia by už so mnou asi trocha zamávala. Dosť humus. Avšak skladba "Zelená" od pražskej kapely Tři Sestry, ktorej refrén začína práve týmto konštatovaním, mi je velice po chuti. Je to pecka. Stará dobrá klasika. No a čiernobiely video klip, čo ku nej natočili je taktiež skvelý. Celé to má takú tú krásne špinavú atmosféru old school punku. **** ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Pomsta Tří sester všem ženskejm za to, že téměř nikdy nevyslyšely jejich opilecké vábení a touhu po páření na nejmožnějších pitkách a akcích. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zelenú tiež nemám akosi v láske. Je to proste všetko o chuti. A ani tento zadymený krčmový videoklip ( aj keď vlastne vystihuje podstatu ) mi akosi k chuti neprišiel. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Písnička o lásce a možná i tom, co jsme jako národ zač... Mladinká Gondíková, Hadr, Sahula, Kacafírek...Ach jo... ()

Reklama

Reklama