Reklama

Reklama

A Great Big World & Christina Aguilera: Say Something

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2013, 3 min

Recenze (9)

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Tuto písničku jsem poprvé zaslechl v našem školním sboru a hned při prvních tónech mi naskočila husí kůže. V ten moment celý sbor oněměl a užíval si krásu této písně. Hned po doznění jsme si všichni jednohlasně odhlasovali, že tuto píseň chceme zpívat, začali jsme ji zkoušet (na první sloku byl vybrán skvělý sólista) a i po těch měsících, kdy Say something zpíváme na koncertech, mi naskakuje husí kůže a občas vytryskne nějaká ta slzička. Say something je neuvěřitelně emotivní a velmi silná píseň, která nenechá nejednoho posluchače chladným, a já jsem si ji zamiloval a stále mi zní v uších. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komorní písnička, komorní klip. Aguilera dala vyniknout svým křivkám v jemně zvoleném outfitu a nesnažila se svým mocným hláskem na tak útlou ženu přeřvat dvojici hudeníků z A Great Big World se kterými se pro účely songu spojila. Zpěvačka je někdy jako proutek a někdy je jí pořádný kus. V tomhle klipu jí to zase jednou sluší, ale neodpustila si pravděpodobně autentický pláč. Proč ne, písnička je to tklivá s přemýšlivým textem, který se pro dobro věci a celkové vyznění omezil jen na pár slok. Možná to písničce nějakým způsobem prospělo, když se do ní tak vcítila, ale jestli pláče u každé její performance, tak to musí být už nesmírně vysilující a spíše to hovoří o její afektovanosti. Song to zase až tak překrásný není. Jak píšu, jedná se o komorní záležitost na poslech vhodnou po úmrtí někoho blízkého, po prodělání nějaké složité životní situace nebo po rozchodu s vaším partnerem. Osobně mám raději veselé a optimistické songy a v poněkud rychlejším tempu. Ovšem skladbu není dobré nějak podcenit. I přes dojemné a občas až příliš truchlivé vyznění si v hitparádách došla až na vrchol. Taky to má jedno pozitivum. Za normálních okolností bych o sdružení A Great Big World jen stěží zavadil. Stačila jedna Christina a už jsou celkem slavní. Pěkně a silně procítěně zahráno a zazpíváno s emocionálně obrazovým ztvárněním, avšak přes svoji značnou komornost s mizivou šancí si zařadit písničku do mého playlistu. Mé hodnocení: 60% ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Úžasná skladba plná emocí! Píseň samotnou bych viděla na pět hvězdiček, klip je lehce nad průměrem, takže mi z toho vycházejí čisté čtyři hvězdičky... ()

michael.film 

všechny recenze uživatele

Keď ja stále čakám od všetkého príliš emócií. Celkovo dokonalé, ale myslím si, že sám by som dokázal napísať text ktorý by rozplakal každého. PS: Nepočúvajte to cestou do školy. ;) ()

Reklama

Reklama